Search
Close this search box.

Mustafa Sandal šokirao javnost fotografijom sa ženom

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Bivši suprug Emine Jahović, turski pevač Mustafa Sandal, stupio je u brak sa Melis Sutšurup, svojom izabranicom, sa kojom je pronašao sreću nakon razvoda od srpske pevačice.

Međutim, nedavno su izazvali veliku pažnju javnosti zbog fotografije koju su objavili na društvenoj mreži Instagram. Na slici se vidi Melisa kako sedi u Sandalovom krilu u prepunom klubu.

Prvi put su uhvaćeni zajedno u maju 2019. godine, a turski mediji su tada punili naslovnice snimcima i fotografijama na kojima su pevač i njegova nova devojka držali se za ruke.

Prema informacijama objavljenim u turskim medijima, Melis je 20 godina mlađa od Mustafe i uspešna preduzetnica koja poseduje modnu prodavnicu u Istanbulu.

Iz prethodnog braka ima sina, dok Mustafa Sandal ima dvoje dece – sina Jamana i sina Javuza, iz braka sa Eminom Jahović.

„Mustafa i ja smo samo prijatelji, više nije moj suprug, pa me ne pogađa sa kim je uhvaćen,“ izjavila je Emina Jahović 2019. godine nakon što je Mustafa prvi put viđen sa svojom novom izabranicom.

Podsetimo, Emina i Mustafa su objavili razvod u februaru 2018. godine, nakon deset godina braka. Sandal je zatim organizovao glamurozno venčanje u Rimu.

Par je prvo imao intimnu ceremoniju venčanja u Ambasadi Turske u Rimu, a zatim je usledila dvodnevna gala svadba. Velika proslava održana je u letovalištu Marmaris i koštala je oko pola miliona evra, a na njoj je prisustvovalo oko 80 ljudi.

POSLEDNJE VESTI