Search
Close this search box.

Novi dečko Emine Jahović milijarder stariji 14 godina od nje

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Novi dečko Emine Jahović milijarder je, stariji 14 godina od nje, a o njima ovih dana bruje turski mediji.

Privatni život Emine Jahović prava je enigma kako za domaće, tako i za strane medije, koji non-stop prate svaki pevačicin korak, a budući da ona detalje iz privatnosti ne želi da deli na tacni, novi dečko Emine Jahović tema je o kojoj se neprestano priča.

Otkako se razvela od Mustafe Sandala, pevačica je nastavila da živi u Istanbulu sa svojim sinovima, Jamanom i Javuzom koji su joj centar sveta, te je i svoj emotivni život, reklo bi se pomalo zapostavila.

Kratko je bila u vezi sa turskom biznismenom Sadetinom Saranom, a nakon te veze, nije se gotovo ništa znalo o tome ko joj je novi partner.

novi dečko Emine Jahović

Ipak, da je ponovo zaljubljena i srećna ekskluzivno otkrivaju turski mediji, a novi dečko Emine Jahović sa kojim već dva meseca uživa u ljubavi i sa kojim je praznike provela na Maldivima jeste četrnaest godina stariji Kurt Danijel Santej.

Nakon što je napustio suprugu pre dve godine vratio se u Istanbul, ima dvoje dece i veoma je poznat i uticajan u poslovnim krugovima.

Još uvek nije poznato da li je Emina upoznala Kurtovu decu, ali njen izabranik prema pisanju medija uveliko je osvojio srca pevačicinih naslednika.

POSLEDNJE VESTI