Search
Close this search box.

Mustafa Sandal nema 1.300 evra za alimentaciju? Eminin brat besan zbog sestrića!

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Bivši supružnici Emina Jahović i Mustafa Sandal trenutno nikako ne mogu da se slože u vezi sa alimentacijom, zajedničkom imovinom i novcem.
Pevačica je potpuno poludela kada je shvatila da godišnje zdravstveno osiguranje za sinove Jamana i Javuza nije plaćeno, iako je to bila Mustafi na obaveza. Kako je istakla, on dve i po godine ne daje ni dinara za decu, iako su se na sudu dogovorili da dele obaveze. Turskoj muzičkoj zvezdi je mnogo da daje 1300 evra mesečno za alimentaciju, jer ističe da nema iste prihode nakon pandemije virusa korona, te će tražiti poništenje iznosa i ponovni izlazak na sud. Odustao je od pomaganja, jer je shvatio da pevačica zarađuje mnogo više od njega, naročito od kozmetičkog brenda. Jahovićeva ne krije razočaranje i gnev zbog svega što se događa, jer ga ovakvog ne poznaje, kao da je postao drugi čovek, a nedavno je obelodanio vezu i sa bogatom preduzetnicom Melis Sutšurup, koja je od njega mlađa dvadeset godina. Izvor blizak Emininoj porodici, ističe da je njen brat Mirsad veoma ogorčen na bivšeg zeta, a sestrina situacija ga veoma ljuti i uzbuđuje.
„Mirsad i Eminina majka su veoma razočarani u bivšeg zeta Mustafu, koji se promenio otakako su se razveli. A, naročito otakako se zaljubio u lepoticu Melis, koja ga je opčinila i udaljila od dece. Samo traži razlog da se sukobi sa pevačicom i ispadne žrtva, a to se Mirsi nikako ne dopada, te je sestri poručio da će se umešati u čitav slučaj, ne bude li se pevač poneo kao pravi otac. Nije mu se dopalo ni to što je pošto – poto želeo da proda porodični dom na Bosforu, ali ga je kupac na kraju otkačio.“ tvrdi izvor. „Teško mu je da daje 1300 evra za alimentaciju, a može da se provodi sa novom devojkom po belom svetu. Porodica je Eminu podržala da mu pošalje izvršitelje, jer nije plaćao obaveze na vreme, a on joj je uzvratio tužbom. To je posebno naljutilo bivšeg košarkaša, koji pokušava da se suzdrži i ne očita mu lekciju, jednom za sva vremena,“ završava izvor za Svet.

POSLEDNJE VESTI