Search
Close this search box.

Pretučena Nataša Šavija

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pretučena Nataša Šavija: srpska starleta pretrpela je strašno nasilje prethodne noći, javljaju domaći mediji.

U KC Vojvodina noćas oko 1.40 sat u primljena je Nataša Šavija sa teškim povredama, prelom kostiju lica, saznaju domaći mediji.

Šavija se oglasila iz bolnice i otkrila detalje napada.

To se desilo u Vrdničkoj kuli, bili smo zajedno, prvo me je vukao za kosu, onda mi je lupio šamar ali krvnički. To nije bio blag šamar, nego onakav kako bi muškarac udario drugog muškarca. Izašli smo napolje, onda me je on opet jako počupao i udario pesnicom po levoj strani.“ ispričala je ona.

„Trenutno sam u bolnici, imam teške povrede, prelom vilične kosti i povrede oka.

Sada se Nataša oglasila iz bolničke postelje i objavila fotografiju koja jasno pokazuje na kom se odeljnju nalazi, a u pitanju je intenzivna nega.

Pretučena Nataša Šavija

Kako Kurir saznaje Nataša je otišla na svadbu svojih prijatelja, ali je zbog nesrećnih okolnici završila u bolnici i to sa jezivim povredama. Nakon brutalnog nasilja doktori su otkrili u kakvom je stanju je primljena u bolnicu.

„U Urgentni centar KCV dana 01. maja 2023. primljena je pacijentkinja N. Š. koja se javlja na pregled zbog povrede lica. Pacijentkinja je primljena sa višestrukim povredama glave i lica u vidu fraktura, hematoma i ogrebotina. Nakon inicijalnog kompletnog lekarskog pregleda i ukazane pomoći, pacijentkinja je primljena na Kliniku za maksilofacijalnu hirurgiju KCV radi nastavka lečenja,“ rekao je portparol KCV.

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.
Savetovalište protiv nasilja u porodici – SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

POSLEDNJE VESTI