Search
Close this search box.

Marija Šerifović oplela po muzičkoj sceni, a od odgovora prozvanih će je zaboleti glava

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Emisija Balkanskom ulicom (foto:screenshot)

Članica žirija Zvezda Granda Marija Šerifović žestoko je oplela po aktuelnim zvezdama, gostujući u emisiji Balkanskom ulicom Vesne Dedić.

Pevačica, poznata po tome da nema dlake na jeziku javno je prozvala takozvane pevačice i pevače, koji po njenom mišljenju kvare muziku, a da se umesto njene muzike slušaju prostitutke i MC-evi.

„Muzika se uglavnom svela na neku po**ografiju i čudne pojave. Danas svako može da peva, danas svako želi da peva. Ne kažem da pod ovim krovom nema mesta za svakoga, ali ipak mora da postoji neki filter koji filtrira razne pojave koje gledamo na malom ekranu. Možda se ja nekom ne dopadam i to je u redu, to je subjektivna stvar, ali u današnje vreme stvarno ne postoji niko ko određuje šta je nešto što je iole pristojno“, izjavila je Marija, kako prenosi Informer.

A evo i šta su pojedine pevačice, koje su se osetile prozvanim, prokomentarisale u vezi Marijine izjave.

Seksi Sandra se donekle slaže sa Marijom, priznaje da je na estradi zaista rasulo i da ima svega i svačega. „Ja sam na sceni već 9 godina i nikada nije bilo ovako strašno“, izjavila je vlasnica hitova S*so lažljiva Hajde da se prskamo za spomenuti list. Ona je dodala da je razočarana jer  je u toku novogodišnjeg programama videla velike domaće zvezde koje stoje rame uz rame na sceni sa starletama koje su oskudno obučene.

(foto:screenshot)

„Nekom je moja muzika kvalitetna, ali sve je stvar ukusa. Nema mesta za diskusiju, jer ne postoji dobra ili loša muzika. Svaki proizvod nađe svog kupca, pa tako i svaka muzika ima svoje slušaoce“, izjavila je Sajsi MC za pomenuti list.

A photo posted by sajsi mc (@sajsimcofficial) on

Tamara Đurić, koja je nedavno snimila prvu pesmu Panamera, dodaje da je dijaspora ta koja je kriva što je naša muzička scena takva jer se tamo slušaju razne prostitutke i MC-jevi. „U svakoj pesmi se peva o švaleraciji, razvodu, prevarama, dok moja muzika propagira dobar provod. Oni pevaju o nemoralnim stvarima, a u tome se ljudi danas, nažalost, pronalaze. Na kraju, muzika se više gleda nego sluša“, dala je i ona svoj komentar za Informer.

Nataša Šavija, koja se takođe nedavno isprobala i u muzičkim vodama zaključuje da se vremena menjaju, dolaze novi trendovi u svemu, pa tako i u muzici. Njen savet je: „Svako ko želi da ostane u muzici mora da napreduje, da se trudi da ostane interesantan i da ide u korak sa vremenom“, poručila je starleta koja se nimalo ne slaže sa Marijinom izjavom.

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net

POSLEDNJE VESTI