Search
Close this search box.

Marija Šerifović kriva za razvod Saleta i Jovane? „Smetalo mu što se Pajićeva previše druži sa Šerifovićkom!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Kao bomba odjeknula je vest da se razvode Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković, frontmen grupe Tropiko. Međutim, o njihovom razlazu spekulisalo se poslednjih meseci i bilo je pitanje trenutka kada će se bračni par oglasiti sa zvaničnim saopštenjem da je njihovom braku došao kraj.

Oboje su medijima poslali dopis, a pravi razlog za krah njihovog braka je, kako Kurir saznaje, između ostalog, i Jovanino druženje s Marijom Šerifović.

„Istina je da smo Saša i ja doneli odluku da okončamo naš brak. Ostaćemo prijatelji i bićemo kao i dosad posvećeni zajedničkom odgajanju dece. Razvod je u toku i zbog mirnog odrastanja naših devojčica molim medije da nam pruže neophodnu privatnost,“ rekla je Jovana za Blic.

Identičnu izjavu poslao je i Sale Tropiko svim medijskim kućama.

„Kao što je i Jovana rekla, tačno je i apsolutno nema mesta nikakvom senzacionalističkom pristupu, jer je cela ova priča i odluka samo naša, kao što je bio i naš brak od samog početka. U skladu s pomenutim, zbog mira i normalnog odrastanja naše dece, u kome ćemo podjednako učestvovati i ubuduće, ovo će biti moja jedina izjava na ovu temu. Hvala na razumevanju,“ rekao je on.

 

Inače, Marija i Jovana postale su bliske prijateljice pre nekoliko godina. Od tada svako slobodno vreme, druženje, zabave, pa i putovanja provode zajedno.

U prilog tome svedoče snimci, slike i aktivnosti koje su objavljivale na društvenim mrežama. Pobednica Evrosonga je čak na svojoj rođendanskoj zabavi okupila najuži krug ljudi među kojima je bila i Pajićeva.

Upravo zbog nje, navodno, Marijina bivša devojka Džejla Ramović nije došla na rođendan. Koliko su koleginice bliske, svedoči i to da jedna drugu podržavaju u svim poslovnim, ali i humanitarnim aktivnostima.

Prema rečima našeg sagovornika bliskog pevaču, njemu je druženje njegove žene sa članicom žirija „Zvezda Granda“ počelo da smeta, ali nije mogao da utiče na to, pa su na kraju oboje odlučili da je najbolje rešenje da se raziđu.

Podsećanje, Jovana i Sale venčali su se 8. novembra 2011. godine u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi. Ono što je zanimljivo jeste da se njihovo venčanje i svadbeno veselje prikazivalo u emisiji „3 x Da“, koja je u to vreme bila veoma popularna.

POSLEDNJE VESTI