Komšija tvrdi: „Sale Tropiko svake noći privodi drugu!”

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Domaću javnost prošle nedelje je iznenadila vest da se posle deset godina braka razvode Jovana Pajić i Sale Cvetković, međutim, ako je suditi po njihovim komšijama, tu mesta senzaciji nema.

Kako tvrde, pevač se u poslednje vreme ponaša kao momak, dok je “Zvezda Granda” posvećena deci i porodici.

„U početku su stvarno važili za skladan par. Lepi, srećni, nasmejani, porodični. Što se kaže, porodica za primer. Međutim, on se u međuvremenu promenio, nekako je izgledao i ponašao se kao momak, ako me razumete. Nismo se iznenadili kad smo čuli da se razvode,“ kaže komšinica za Svet i dodaje:

„Joka je sa decom otišla kod svojih, ako sam dobro razumela, dok je on ostao u zajedničkom stanu. Često viđamo neke cice da dolaze, čuje se povremeno i buka. Da li prave žurke, šta li rade ne znam, svaku noć neke druge. Možda su mu te devojke drugarice, možda kombinacije, samo oni znaju kad se zatvore u ta četiri zida šta rade. Pričaju za njega da  voli žene, mada meni tako ne izgleda. Dobro sad, šta ga briga, opet je slobodan, ali greota je zbog one dobre devojke da je sve propalo,“ zaključuje komšinica.

Sa druge strane, o razlozima razvoda ovog nekada idiličnog braka malo se zna, a jedini ko je bio upleten kao “krivac” je njihova prijateljica Marija Šerifović, koja je često išla na odmore sa Jovanom.

Ipak, i pevačica, ali i Sale, demantovali su bilo kakvu umešanost evrovizijske pobednice u bračne probleme.

POSLEDNJE VESTI