Razvode se Sale Tropiko i Jovana Pajić: Ljubav je prestala

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pevač Aleksandar Cvetković, frontmen grupe „Tropiko bend“ i pevačica Jovana Pajić odlučili su da stave tačku na brak posle deset godina.

Sale i Jovana odlučili su da pokrenu proces za razvod braka, a već nekoliko godina njihov odnos je bio na „klimavim nogama“.

„Poslednjih dve-tri godine njih dvoje su se mnogo udaljili. Očigledno da se ljubav ugasila i da više nisu bili par kao što su to bili na početku zabavljanja i braka. Sve ređe su se u javnosti pojavljivali zajedno, što je pokazalo da se ljubav između njih dvoje ugasila. Seli su i zajedno se dogovorili da se raziđu. Pre nešto više od mesec dana Jovana se sa decom iselila iz stana, a Sale i ona su ostali u svakodnevnom kontaktu,“ objašnjava izvor za medije, prenosi Pink.rs.

Podsetimo, Sale Tropiko oglasio se za medije i rekao da je razvod njihova zajednička odluka.

„Kao što je i Jovana rekla, tačno je i apsolutno nema mesta nikakvom senzacionalističkom pristupu, jer je cela ova priča i odluka samo naša, kao što je bio i naš brak od samog početka. U skladu sa pomenutim, zbog mira i normalnog odrastanja naše dece, u kome ćemo podjednako učestvovati i ubuduće, ovo će biti moja jedina izjava na ovu temu. Hvala na razumevanju,“ rekao je pevač.

Prva o razvodu progovorila je Jovana, koja je potvrdila glasine o kraju desetogodišnjeg braka.

„Istina je da smo Saša i ja doneli odluku da okončamo naš brak. Ostaćemo prijatelji i bićemo kao i do sada posvećeni u zajedničkom odgajanju dece. Razvod je u toku i zbog mirnog odrastanja naših devojčica molim medije da nam pruže neophodnu privatnost,“ izjavila je Jovana.

Podsetimo, Jovana i Sale venčali su se 28. novembra 2011. godine u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi. Ono što je zanimljivo jeste da se njihovo venčanje i svadbeno veselje prikazivalo u emisiji „3 x Da“, koja je u to vreme bila veoma popularna.

POSLEDNJE VESTI