Search
Close this search box.

Marija Šerifović ponovo šokira: Ne volim žensku decu

Marija je ponovo šokirala svojom izjavom (foto: Instagram)

Pevač Aleksandar Cvetković i njegova supruga Jovana Pajić su pre nekoliko dana postali roditelji još jedne devojčice, Ðine. Ponosni tata proslavio je rođenje ćerkice zabavom u jednom beogradskom klubu. Među mnogobrojnim zvanicama koje su došle da čestitaju bračnom paru, bila je i naša poznata muzička zvezda Marija Šerifović.

„Čestitam Saletu. Da nam je Đina živa i zdrava i da je vesela kao Sale i Jovana“, rekla je najpoznatija Kragujevčanka. Međutim, Marija je imala neobičan komentar o polu deteta koje bi želela da u budućnosti dobije: „Ja ne volim žensku decu, da su živa i zdrava, ja volim mušku decu i želela bih muško dete“.

Uvek surovo iskrena, ona je nedavno gostujući u jednoj emisiji na RTS-u objasnila da je ponašanje današnjih devojčica strašno, i da zato želi dečaka koji će „kad odraste postati kriminalac ili homoseksualac“.

Bez obzira na svoj stav, Mara je uživala u zabavi i radovala se zajedno sa ostalim gostima, a kako je pre izvesnog vremena priznala da je zaljubljena, videćemo da li će joj se želja da postane majka jednog dečaka uskoro i ostvariti.

https://www.youtube.com/watch?v=Hw3-7tl2ABc

POSLEDNJE VESTI