Milan Stanković jednom godišnje izlazi u javnost i tada se svi šokiramo njegovim izgledom

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Milan Stanković pre i posle! Ovim rečima počinje gotovo svaki tekst o nekadašnjoj mladoj nadi muzičke scene Srbije.

Sve nas zanima kako to ovaj nekadašnji muzičar izgleda, s obzirom na činjenicu da se ne pojavljuje redovno u javnosti. Ipak, čini se da postoji taj jedan dan u godini kada Milan Stanković izađe u javnost.

Tada se svi iznova iznenadimo njegovim izgledom. Verovatno zbog toga što u našoj glavi on i dalje ima nežne crte lica i plavu kosu.

Istina je drugačija.

Sada se na Instagramu pojavio snimak od pre nekoliko nedelja, kada se Milan pojavio na nastupu koleginice i prijateljice Vesne Zmijanac, a neki od prisutnih u prvi mah nisu mogli da ga prepoznaju, prenosi Nova.

https://www.instagram.com/reel/CoILazoDimg/?utm_source=ig_embed&ig_rid=fff3d479-d62b-445d-83b2-c95be70d9247

Njih dvoje uživo su otpevali pesmu Dina Merlina „Bosnom behar probeharao“, a može se primetiti koliko pevač drugačije izgleda.

I ranije je imao eksperimente sa frizurom, a sada je dugu kosu vezao rep, a vidi se i kako se malo ugojio.

Inače, Milan se prilično okrenuo veri, pa su mediji pisali kako će se on posvetiti monaškom životu, ali do toga nije došlo.

Milan Stanković pre i posle: Vera mu prija

„Sve nauke, filozofije, revolucije, ideologije limitirane su okvirom stvorenog, bez pristupa tajni Tvorca, uzroka. A sve se na kraju završava Gospodom, jer kroz njega je sve i postalo,“ rekao je Stanković u sopstvenoj uskršnjoj poslanici prošle godine.

„Svi mi imamo stremljenja, želje, planove, uspehe, ideje. Velike darove mi je dao Bog, a s tim ide i veliki krst. Ali, u ludilu ovog vremena, duhovno slepi, gluvi i nemi, svegrešni, pale prirode, svi neminovno ozbiljno promašujemo i sa zakašnjenjem osetimo da bez Logosa božjeg život nema života niti smisla.“

POSLEDNJE VESTI