Search
Close this search box.

Iskušenik: Milan Stanković u društvu monaha

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Milan Stanković se pre nekoliko godina povukao sa javne scene i živi potpuno drugačijim životom od onog na koji je navikao.

Naime, poslednjih nekoliko godina povukao se i posvetio crkvi, te se više puta nagađalo da je postao iskušenik u manastiru Podmaine kod Budve.

Iako se neretko nagađa o pevačevom načinu života, nova fotografija Milana Stankovića razrešila je sve nedoumice.

Na njoj se vidi Stanković koji prisustvuje predavanju u manastiru u Nevesinji, gde su pored njega prisustvovali i brojni vernici i sveštena lica. Kako je preneo Blic, Milan često obilazi ovaj manastir i pomaže sveštenicima.

Inače, pevač je na predavenje došao u pratnji oca Rafaila Bojovića, koji je pričao na temu „Krst“.

„Otac Rafailo (Boljević), iguman manastira Podmaine, sinoć je u Kino sali Centra za kulturu „Nebojša Glogovac“ održao predavanje na temu „Krst – znak pobjede“. „Krst Hristov, kao znamenje pobjede nad smrću, priprema nas za radosno proslavljanje Pobjednika nad adom i smrću“, naveo je otac Rafailo. „Hristov učenik pravilno nosi svoj krst onda kada uvidi da su upravo ove, a ne druge, njemu poslane nevolje neophodne radi njegovog prosvećenja u Hristu i spasenja“, objasnio je iguman Rafailo i dodao, da krst koji Bog da je naš krst i ako ga prihvatimo to je magnet za primanje blagodeti,stoji u opisu Fejsbuk stranice „Centar za kulturu „Nebojša Glogovac“ Nevesinje“.

POSLEDNJE VESTI