Search
Close this search box.

Rada Manojlović platila Milanu Stankoviću raskid ugovora s Grandom

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Rada Manojlović platila je Milanu Stankoviću raskid ugovora s Grandom, i to 50 hiljada evra, otkrio je u intervjuu za Kurir Saša Popović.
Nekadašnji čelnik Granda ispričao je da ga je Stanković najviše razočarao do sada. „Uradili smo mu jedan album, pripremali drugi. Pazite, danas pevač da dobije jednu pesmu i jedan spot, to košta. Recimo, Tanji Savić smo uradili tri kompletna albuma o našem trošku. Slavici Ćukteraš četiri. Svima smo uradili po jedan, dva ili tri albuma. Tako je bilo i za Milana. Kad je došlo do izbora za našeg predstavnika na Evroviziji 2010. godine, Goran Bregović je tražio Tanju Savić, Radu Manojlović i Milicu Todorović. Onda smo Žika Jakšić i ja rekli: „Čekaj, imamo mi pravog kandidata“ i predložili smo Milana. Kad ga je Brega video, rekao je: „Uuu, super, odličan je, njemu ću da napravim pesmu,“ rekao je Popović.
„Jedno pre podne je zakazao sastanak i došao kod mene u kancelariju. Rekao mi je: „Direktore, ja neću više da budem u ‘Grandu’, hoću da raskinem ugovor.“ Pokušao sam da ga uverim da greši, ali je insistirao na raskidu. Rekao sam mu da ne može tek tako i da ugovor može da se raskine po klauzuli da plati, i to je to.“ objasnio je i nastavio. „Na svakih šest meseci je uplaćivao 10.000 evra, i to nije on uplaćivao nego Rada Manojlović. Regulisano je tada jer je ona platila 50.000 evra za njega. Tada je raskinuo ugovor i krenuo svojim putem. Ni dan-danas mi nije jasno zašto je to uradio. Nikad mi to nije obrazložio. Nikad nije došao i rekao: direktore, ja neću da budem zbog toga i toga.“

POSLEDNJE VESTI