Venčanica Anastasije Ražnatović mami uzdahe: Da li će ovako izgledati?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Otkad su saznala da će postati roditelji, Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj počeli su sa pripremama za venčanje koje će biti održano u Sevilji.

Pevačica i fudbaler će građanski brak sklopiti u Španiji, u krugu najbliže familije i prijatelja, u julu ove godine. S obzirom na to da je Anastasija u četvrtom mesecu trudnoće, crkveno venčanje i velika svadba odloženi su za sledeću godinu.

No, oni već prave planove i za veliku feštu koja će najverovatnije biti održana u Beogradu.

Venčanica Anastasije Ražnatović izazvala pažnju

Venčanica Anastasije Ražnatović

Anastasija je trenutno „zarobljena“ u Španiji, gde je pokrenula postupak za dobijanje stalnog boravka, zbog čega ne može da napusti državu.

Svi se nadaju da će do sledeće godine to biti okončano, te će poznati para sa svojom ćerkom moći da dođe u Beograd kako bi počeli sa pripremama za svadbu.

Venčanica Anastasije Ražnatović prvo se pojavila u magazinu „Venčanja“ – iako je to bilo samo za potrebe fotošutinga, njeni fanovi su odlučili da joj najlepše stoji raskošna haljina sa šlepom, te bi ona mogla biti ona prava.

Pevačica i fudbaler su već odabrali kumove, a oboje su se odlučili za prijatelje iz detinjstva. Anastasijina kuma će, kako je još od ranije poznato, biti Tara Milutinović, unuka proslavljenog fudbaler i trenera Bore Milutinovića.

POSLEDNJE VESTI