Anastasija Ražnatović izgubila bebu: Oglasio se Gudelj i otkrio detalje

Kada je pre dva meseca objavila da je trudna, Anastasija Ražnatović je unela radost u dom porodica Ražnatović i Gudelj. Nažalost, ta radost je bila kratkog veka, jer su Anastasija i Nemanja izgubili bebu.

Ovu tužnu vest je Nemanja saopštio putem svog Instagram naloga.

„Podelili smo sa vama lepe vesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Hvala na tome. Nažalost, sada imamo loše vesti, ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumevanje da o tome ne želimo da pričamo. Na našu veliku žalost Anastasija i ja smo izgubili našu bebu,“ napisao je on i dodao:

„Ovo je bolan trenutak za nas, ali naša ljubav će i ovo pobediti.“

Anastasija je odmah nakon ove infromacije ugasila profil na Instagramu. Ona je odlučila da se na neko vreme povuče iz javnosti, želeći da težak period provede sa Nemanjom i uz podršku najbližih.

Njeno poslednje oglašavanje bilo je pre nekoliko dana, kada je slavila rođendan. Anastasija je tad objavila niz storija, gde su njeni fanovi napravili video zapise povodom rođendana.

Jedan snimak ju je posebno dirnuo, na kome vidimo Ražnatovićevu dok je bila devojčica, kako prepričava doživljaje i iznenađenje koje su joj tada priredili za rođendan. Uz video dodala je emotikone koji plaču, puno srce i ruke koje se mole.

2 Responses

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI