Search
Close this search box.

Da li je Anastasija trudna ili se udala? Zarobljena u Španiji, sve zbog tajne udaje?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pre nekoliko dana, sestričina Cece Ražnatović, Helena Ocokoljić proslavila je punolestvo u jednom prestoničkom restoranu na kom Anastasija, njena starija sestra nije bila prisutna.

Ova vesti raočarala je sve članove porodice ali i Cceu koja je ujedno i objasnila zašto nije uspela da dođe u Srbiju.

Ražnatovićeva je ovom prilikom otkrila da Anastasija čeka papire u Španiji i dokle god ne završi birokratsku proceduru ne sme da izađe iz zemlje.

Naravno, ova vest dala je sjajan šlagvort za nagađanja. Salva komentara obrušila se ispod Anatastasijinih fotografija a nisu ni izostala pitanja da li se tajno udala i da li je možda trudna.

Jedan komentar je posebno zaintrigirao:

Da se udala, jeste, jer u Španiji nije tako lako dobiti dozvolu boravka. Zato i ne sme da izađe. Takva je prodcedura nakon venčanja. Nikakav vanbračni partner se ne računa već isključivo bračni. Tako da, kako špansko državljanstvo, nema ga ni Nemanja a kamoli Anastasija. Samo se pridružila svom bračnom partneru,“ glasio je komentar jedne dame koja je dala do znanja da se pomalo razume u protokole španske Vlade.

Ipak, nijedan od ovuh navoda niko od njih dvoje nije demantovao a da li će Ceca otkriti da li je Tasa postala zakonita snaja porodice Gudelj, ostaje da čekamo u narednom periodu.

POSLEDNJE VESTI