Search
Close this search box.

Verovali ili ne: Eva Ras, Čak Noris i Nataša Šavija u istom filmu!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Siskice ❤️?? #changeisgood Follow ? @natasasavijafashion Za siskice zasluzan gdin ? @ilijapecenica

A photo posted by ? Nataša Šavija ? (@natasa.savija) on

Reditelj domaće komedije Saga o tri nevina muškarca, Šridar Šridar pojavio se na crvenom tepihz sa našom poznatom starletom Natašom Šavijom. Prisutne na premijeri filma šokiralo je njihovo zajedničko pojavljivanje, a oni su okupljenim novinarima  otkrili o čemu se zapravo radi.

„Ovo moje pojavljivanje na premijeri je najava za sledeći film, koji će isto Šridar raditi i za koji me je angažovao. Mogu samo da kažem – očekujte neočekivano od mene. Biće drugačije od onog na što ste navikli od mene. Širdar je pratio moj lik i delo, a upoznali smo se kada smo pregovarali o filmu. On je bio zainteresovan za mene, pa su nas spojili neki ljudi. On je tražio moj kontakt, tako da smo se našli i dogovorili za moju ulogu u tom filmu. Nije bilo preko kreveta“, izjavila je starleta za dnevni list Alo!. Indijski reditelj, otkrio je takođe neke detalje u vezi filma, a to je da je pored Nataše Šavije angažovao Čak Norisa i našu glumicu Evu Ras za novi projekat. „To će biti komedija, a radnja filma prati devojku koja želi da bude glumica u Dubaiju i mnogo se trudi oko toga, tako da će to biti njega uloga. Jedan od likova će biti Eva Ras, kao i Čak Noris, pa zato ne bih da otkrivam puno o svemu. Film će biti preveden na tri jezika, na belgijski, srpski i slovenački, tako da će to biti jedan projekat eks-Jugoslavije i Balkana“, izjavio je reditelj za spomenuti list.

Blackbirdfield #headpieces #evaras #fashionable #europeancinematography #femme #savailic #unique #moviestar ##art #fusion

A photo posted by #Blackbirdfield (@blackbirdfield) on

On je objasnio kako je došlo do saradnje sa Šavijom: „Pa ona je veoma popularna u Srbiji. Tražio sam određene karaktere koji su kreativni, inteligentni i koji znaju da rade sa medijima, i nekoga ko bi znao da predstavi sebe i svoju državu na odličan način. A Nataša se čini kao baš takva“, objašnjava reditelj filma.

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net

POSLEDNJE VESTI