Eva Ras: Jadva čekam da umrem da Kona tužim Svetom Petru

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

„Volela bih da umrem. Taj doktor Kon kaže da neće da se pravda. Kako nećeš? Pa ova zemlja ima osam miliona stanovnika. Ma ko si ti? I oni se ponašaju bahato kao da nije važan ni virus, a ni narod. Oni su se solidarisali protiv naroda. Strašno! Meni je svejedno, imam 80 godina. Ali, hoću kad odem gore da referišem Svetom Petru i ispričam mu za koronu“, kaže u razgovoru za Nova.rs glumica Eva Ras, koja od juče ne može da se smiri zbog SMS-a koji joj je, kao pretplatniku MTS stigao na telefon i, kako kaže, veoma je uznemirio.

“Situacija je dramatična. Približavamo se scenariju iz Italije i Španije. Molimo vas da ostanete kod kuće. Krizni štab za suzbijanje zarazne bolesti COVID–19”, glasi poruka koja je stigla i na Evin broj.

Glumica se u razgovoru za Nova.rs požalila na izveštavanje epidemiologa Predraga Kona i doktorke Darije Kisić Tepavčević, te istakla da je sve to što sluša putem malog ekrana za nju veoma uznemirujuće.

“Dobro sam, ali ovo je sve strašno. Živim 34 godine u istoj zgradi na Vračaru i omladina mi pomaže. Kako može taj krizni štab toliko da me mrzi? Juče su mi noževe bacali kroz ekran. Ponašaju se sa nama kao da smo zarobljenici, a ne u pandemiji. To je potpuno uznemirujuće. Taj SMS koji su poslali svima je zastrašujući. Svi smo u toj epidemiji. I posle toga doktorka izađe javno i govori da to ne može uznemiriti narod jer u poruci ne postoji ništa što nismo znali. Stvar je u tome zašto sam dobila taj SMS? Mene to zastrašuje. Volela bih da umrem. Taj doktor Kon kaže da neće da se pravda. Kako nećeš? Pa ova zemlja ima osam miliona stanovnika. Ma ko si ti? I oni se ponašaju bahato kao da nije važan ni virus, a ni narod. Oni su se solidarisali protiv naroda. Strašno! Meni je svejedno, imam 80 godina. Ali, hoću kad odem gore da referišem Svetom Petru i ispričam mu za koronu. Reći ću mu da je bilo važno da se oni ne opravdaju i da šalju SMS, da doktorka do pupka nosi dekolte, a pritom objavljuje spisak mrtvih. Ovom kriznom štabu je bio krizni dan i kaznili su me kao da sam ja ubila te ljude koji su, nažalost, preminuli”, ispričala je ogorčena glumica, a zatim istakla da ni uvođenje karantina od 24 sata nije pametno, bez obzira na to što ona zbog starosne dobi ima potpunu zabranu izlaska iz stana.

“Mogu da me vešaju i na Terazijama jer im je sve dozvoljeno. Ja nisam uopšte protiv vlasti, ali sam uvek za ovaj narod. Nikad u životu nisam napravila nikakav prekršaj, a sad u najtežim trenucima gde živim, ljudi se iživljavaju i izazivaju u meni sve najgore”, zaključila je Eva.

POSLEDNJE VESTI