Eva Ras: Kako sam u karijeri napredovala od baba-s*re do baba-j**aljke

Glumici su seksi scene bile zanimljive.. (foto: Screenshot)

Glumica Eva Ras iza sebe ima zapažene uloge u kultnim srpskim filmovima, a ono po čemu je još prepoznatljiva je i specifičan smisao za humor, i otvorenost i iskrenost koje nikada nije potiskivala iako je povremeno takav način iskazivanja mišljenja imao posledice po njen uspeh i napredak.

75-godišnja glumica i dalje entuzijastično sprema svaku novu ulogu, a u najnovijem filmu Saga o 3 nevina muškarca, još jednom pokazuje vedar duh i prilagođenost svakom izazovu sa kojim se susreće.

Kako se Eva snašla u škakljivim scenama sa mlađim muškarcem u ovom interesantnom filmskom ostvarenju, otkrila je za Informer: „Od baba-sere koju sam igrala u filmu Mi nismo anđeli, došla sam do baba-j**aljke, koja sama skida i defloriše mladiće. To je veliki napredak u mojoj karijeri, od devedesetih do danas. Bilo je zanimljivo iskustvo“. Ona u šaljivom stilu objašnjava da joj ovo iskustvo nije bilo neprijatno, kako bi se inače moglo očekivati, imajući u vidu da je njen partner Danilo Babović nekoliko decenija mlađi od nje. Ona otkriva da je čak glumca bodrila i savetovala u scenama u kojima vode ljubav.

Ona još dodaje i da je filmski lik koji tumački pod uticajem vijagre: „Bilo mi je smešno što igram babu koja pokazuje svoje zube, donju vilicu na metalnim nitima, a gornje zubalo na implantima, u ljubavnim dahtanjima. Upravio mi je moja vilica dobrodošla za ulogu, da babi jasno stavi do znanja da ne umišlja da je mlađa i da je stvorena za ljubav, već da je podseti da ju je na seks podstakla ‘vijagra’, koju je prethodno slučajno uzela“.

Ovo će definitivno biti jedan od njenih najintigantnijih filmova, i željno čekamo da ga pogledamo i uživamo kao što je i Eva.

Podsetimo se jednog od karakterističnih ‘Eva’ video klipova.

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI