Rasprava Eve Ras i ekipe filma ‘Ljubavni slučaj’ otišla zaista predaleko

(foto:screenshot)

Glumica Eva Ras odlučila je da tuži autore rimejka čuvenog filma Ljubavni slučaj ili tragedija službenice PTT.
Uloga Izabele u pomenutom filmu proslavila je našu glumicu Evu, a čuvena scena koju svi pamtimo kako leži naga na krevetu sa crnom mačkom na sebi (spomenute scene možete pogledati OVDE). Njenu ulogu sada u savremenoj verziji Milutina Petrovića tumači Ljuma Penov.

“Niko nema pravo da ponavlja kultne scene iz filma, što nije rimejk. Tužiću ih zbog mrtvog Slobodana Aligrudića, izlapelog Makavejeva i sebe. Neću da dopustim da oni moje d*pe arče. Oni su iskopirali pola filma. Lažu po medijama da su od mene dobili podršku. Odbila sam da igram. Nikad ne odbijam studente, a nisam prihvatila poziv jer sam na snimanju zatekla kretensku atmosferu”, izjavila je glumica za Kurir.

“Imala sam tada 26 godina i moje d*pe je bilo mlađe od guze te žene. Ona je stara za tu ulogu, a ne samo zbog d*peta. Ona gine u filmu i što je mlađa, tragedija je potresnija. Moja junakinja je izgledala kao da ima 20, a ona kao da ima 40 godina. Šta fali mom d*petu da ga treba zameniti? Ne mogu da podržim te plagijatore i lopove. Tužbu ću podneti, ali sam zgrožena da jedan profesor zloupotrebljava studente i zaklanja se iza njih”, dodaje Eva, koja nije zadovoljna izborom svoje naslednice.

Milutin Petrović, koji je inače i režiser filma, oštro je odgovorio glumici. “Klint Isvud je rekao: ‘Mišljenje je kao d*pe, svako ga ima.’ Ali veoma, veoma retko neko ima tako op*čeno i zabavno du.., ovaj mišljenje kao Eva. Moglo bi se reći mišljenje je kao guza, nije svakome seksi. Ja i svi iz ekipe Ljubavnog slučaja zaista obožavamo Evu Ras, probali smo da učinimo sve kako bismo bili makar blizu autorskog i umetničkog nivoa koji je ceo originalni film iz šezdeset sedme dostigao, ali nisam siguran da smo dostojni  tabloidnih i rijaliti šou kapaciteta gospođe Ras”, izjavio je Milutin, kako prenosi pomenuti list.

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net

Povezane vesti

Back to Top