Prati nas

Šokantno

Vendi žestoko isprozivala Evu Ras zbog Glogovca i Cece

(foto: Instagram)

Glumica Eva Ras nedavno je napala kolegu Nebojšu Glogovca zbog teških reči koje je uputio Ceci Ražnatović. Iako se glumac još uvek nije oglašavao povodom ovih prozivki, pevačica Vesna Vukelić je bez razmišljanja stala na njegovu stranu.

Naime, Evi Ras se ni malo nije svidelo kada je glumac sarkastično nazvao Cecu Šekspirom današnjice, pa mu je oštro odgovorila: ”Glogovac ne sme da pljuje Cecu jer je ona okupila 100.000 ljudi na stadionu. Kad on s Hamletom okupi toliko ljudi, može da se buni. Ko dira Cecu, znači da dira sve ljude u Srbiji jer nju svi vole. Kaže da je Ceca Šekspir današnjice, a igra u 50. godini Hamleta sa svojom sedom glavom’’.

Ove reči su očito uznemirile njenu bivšu prijateljicu Vensu Vukelić, pa se pevačica javno oglasila:

‘’Glogovac ima moju podršku. Njegov glogov kolac zaboden je tamo gde boli, ali mi nije jasno zašto je tu bol osetila i Eva Ras i počela da frkće, otkrivajući svoje polumetarske očnjake pune krvi. Ne moramo da budemo previše pametni, pa da prepoznamo produženu ruku crnokošuljaša, koji obavljaju posao za svog pretpostavljenog, ali se nameće pitanje šta to treba Evi. Zašto Eva duva pod rep političkog jednoumlja, nije logično da to radi žena koja je bila žrtva crnog talasa na filmu i žrtva Titovog progona. Ona je tada izgubila sve zbog istinske umetnosti i ovim je sada pljunula na samu sebe. Stičem utisak da na njenom cenovniku, osim prodaje kolega, mesta ima i za jadnog Hamleta, koji je totalno devalvirao i kotira se ispod cvetka zanovetka’’, rekla je pevačica, pa je dodala i:

‘’Verovatno Eva ne bi mogla da nađe nijednu mrlju u Glogovčevoj karijeri da je on glumio groma u spotovima. Tada bi produžena crna ruka znala odakle vetar duva i da mora da ga stavi, po naređenju, u vitrinu kulturoloških eksponata’’, rekla je Vukelićeva, prenosi Alo.

5 komentara

5 Comments

 1. Roxy

  21. 08. 2017. at 11:43

  Vendeta kao i obicno promasi temu u sirokom krugu, ali to nije nista novo. Novina je cini se da je pre davanja izjave ocigledno uzela lekice.
  Vendetina mrznja prema Ceci je shvatljiva. Videla sam skoro snimak pre par decenija kada su se zajedno pojavile u nekoj emisiji. Ceca je tada tek pocinjala, a Vendeta je bila zvezda u usponu, i tako se i ponasala. Gledajuci taj video niko ne bi mogao ni naslutiti da ce kasnije situacija biti kakva jeste, da je Ceca najveca zvezda regije, a Vendeta nastupa ispod satora gde je drepaju i zavlace prste prljavi, smrdljivi, likovi iz horor filmova a la Kusturica production. ???

 2. Lorka

  21. 08. 2017. at 12:06

  Exactly! @roxy Ukus i nemoral ove elokventne vujaklije stavlja do znanja da impotentnost koju propagira dok siri svoju mrznju u polu tami svog stana i ispijene kalasture, da jednostavno se ne uklapa sa cinjenicom da bensedine vec odavno ne stavlja u kafu, niti se krsti sa 3 prsta vec 8 dok sprema maslinovo ulje za kandilo i 18-u ikonu sto visi na zidu gledano s lijeva. Crna kobasica koja ju je zaposjela jos uvijek nije izasla iz nje i masno pecenje koje curi niz njene ohole malogradjanske oci, jasno pokazuju da doticna nije spremna da se da poveze sa normalnim svijetom i konacno izadje iz tame. Povezujuci 4 teorije zavjere shvatamo da je sve ovo inspirativni trenutak cestice u kosmosu i da nismo sami. Vendi je sa nama.

 3. Minaž

  21. 08. 2017. at 14:23

  Vendi moze samo da ga duvaaaaa Ceci. Ihaaaa da Hamlet devalvirao cak i ispod njenog uspeha nazvanog PRACNUO SE SARANCIC. HA HA HA strvina usmrđela vendeta koja smrdi na kilometar kako je kvarna. Kvarna kao supalj zub.

 4. k

  21. 08. 2017. at 21:06

  Ja ne mogu da verujem da vi uopste mozete da poredite Cecu i Hamleta. Slusam i ja Cecu , al mi je sasvim jasno da je to laka zabava.

 5. bbbbb

  23. 08. 2017. at 08:04

  Idi Vendicka u Sabac pod sator ide slava .

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

Izdvajamo


Reklama

Popularno

To Top