Search
Close this search box.

Vendi žestoko isprozivala Evu Ras zbog Glogovca i Cece

(foto: Instagram)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: Instagram)

Glumica Eva Ras nedavno je napala kolegu Nebojšu Glogovca zbog teških reči koje je uputio Ceci Ražnatović. Iako se glumac još uvek nije oglašavao povodom ovih prozivki, pevačica Vesna Vukelić je bez razmišljanja stala na njegovu stranu.

Naime, Evi Ras se ni malo nije svidelo kada je glumac sarkastično nazvao Cecu Šekspirom današnjice, pa mu je oštro odgovorila: “Glogovac ne sme da pljuje Cecu jer je ona okupila 100.000 ljudi na stadionu. Kad on s Hamletom okupi toliko ljudi, može da se buni. Ko dira Cecu, znači da dira sve ljude u Srbiji jer nju svi vole. Kaže da je Ceca Šekspir današnjice, a igra u 50. godini Hamleta sa svojom sedom glavom’’.

Ove reči su očito uznemirile njenu bivšu prijateljicu Vensu Vukelić, pa se pevačica javno oglasila:

‘’Glogovac ima moju podršku. Njegov glogov kolac zaboden je tamo gde boli, ali mi nije jasno zašto je tu bol osetila i Eva Ras i počela da frkće, otkrivajući svoje polumetarske očnjake pune krvi. Ne moramo da budemo previše pametni, pa da prepoznamo produženu ruku crnokošuljaša, koji obavljaju posao za svog pretpostavljenog, ali se nameće pitanje šta to treba Evi. Zašto Eva duva pod rep političkog jednoumlja, nije logično da to radi žena koja je bila žrtva crnog talasa na filmu i žrtva Titovog progona. Ona je tada izgubila sve zbog istinske umetnosti i ovim je sada pljunula na samu sebe. Stičem utisak da na njenom cenovniku, osim prodaje kolega, mesta ima i za jadnog Hamleta, koji je totalno devalvirao i kotira se ispod cvetka zanovetka’’, rekla je pevačica, pa je dodala i:

‘’Verovatno Eva ne bi mogla da nađe nijednu mrlju u Glogovčevoj karijeri da je on glumio groma u spotovima. Tada bi produžena crna ruka znala odakle vetar duva i da mora da ga stavi, po naređenju, u vitrinu kulturoloških eksponata’’, rekla je Vukelićeva, prenosi Alo.

POSLEDNJE VESTI