Search
Close this search box.

Palo pomirenje: Ceca i Olivera Gudelj podrška jedna drugoj u kriznim situacijama

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Ceca i Olivera Gudelj podrška jedna drugoj u kriznim situacijama

Ceo svet ostao je u šoku kada se Dragiša Gudelj, mlađi Nemanjin brat srušio na terenu.

Njegovo srce je na trenutak zastalo a ekipa koja mu je pritrčala u pomoć reanimirala ga je punih 7 minuta. Nakon upornosti ambulatne ekipe, Dragiša je ponovo bio svestan, a njegov gest oduševio je ceo svet.

Naime, kada su ga lekari stavili na nosila, on je insistirao da nastavi meč, ubeđivajući doktore da se dobro oseća. Ipak, porodica Ražnatović i Gudelj pretprela je ogroman strah i bol za mlađanim fudbalerom koji je potom odmah prebačen u bolnicu na dalja ispitivanja.

Anastasija se nije odvajala od svog dečka a sve je iznenadila i Ceca koja je sve vreme bila uz Gudeljeve i svoju naslednicu pružajući im adekvatnu ljubav i toplinu.

– Svi bili prestravljeni. Stvarno smo se prepali, on je jedan zdrav, mlad momak. Drago mi je da se odmah povratio. Želim mu sve najbolje, kao što želim i svojom deci – rekla je Ceca na snimanju emisije „Zvezde Granda“.

Ceca o Gudelju: Bili smo prestravljeni

Ražnatovićeva sačekala je pogodan trenutak da Dragiša stane na noge kako bi se vratila za Beograd ali će svakako molitvama zameniti prisutvo u Sevilji do sledećeg idelanog momenta za putovanje.

– Fenomenalno je bilo. Kako može da bude kod ćerke i budućeg zeta. Željku je bilo još sjajnije nego nama. On je dete koje stalno pravi šou – rekla je pevačica.

POSLEDNJE VESTI