Search
Close this search box.

Cecin bivši dečko i učesnica rijalitija objavili da su zajedno

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Biznismen Bogdan Srejović, koji je javnosti postao poznat po vezi sa Cecom Ražnatović, objavio je zajedničku fotografiju sa Jovanom Ljubisavljević, bivšom učesnicom rijalitija „Zadruga“ i time potvrdio tvrdnje mnogih da su u emotivnoj vezi.

Već duže vreme spekuliše da Jovana uživa u ljubavi sa Srejovićem, inače bivšim partnerom Cece Ražnatović, a iako su nekoliko puta viđeni zajedno, nikad nisu javno potvrdili vezu.

Bogdan je sada objavio fotografiju na svom Instagramu kako šeta sa Jovanom i drži je za ruku, a ona je to odmah podelila i na svom profilu.

Ovim potezom je par javno priznao svoju vezu, iako su do sada tvrdili da su samo prijatelji.

Podsetimo, Srejović i Ceca su raskinuli u februaru 2022, nakon godinu dana veze. Njih dvoje su se upoznali na rođendanu pevačicine prijateljice, a posle nekoliko nedelja druženja, započeli su romantičnu ljubavnu vezu.

Međutim, od Nove godine su počeli i zajedno da se pojavljuju, čemu svedoče i paparaco fotografije nastale u jednom beogradskom restoranu, a pre toga par je viđen na Jahorini, gde su sa društvom uživali u zimskim čarolijama. Naravno, Cecino prisustvo na Jahorini nije prošlo nezapaženo, a samim tim ni misteriozni muškarac od kojeg se nije odvajala.

Ceca je u više navrata za medije komentarisala svoj idlični odnos sa Bogdanom, no u jednom trenutku njihove veze mediji su tada pisali o navodno lošim odnosima koje je Bogdan imao sa Cecinim naslednikom Veljkom.

S druge strane, Anastasija se odlično slagala sa Bogdanom, te je s njim često izlazila i u noćni provod. Da se o Cecinoj i Bodanovoj ljubavi pisalo – jasno je, ali šta je dovelo do kraha iste nije poznato s obzirom na to da je pevačica bila veoma štura na rečima s kojima se obratila javnosti i čime je i zvanično potvrdila da je raskinula.

„Više nismo u vezi, ali bićemo prijatelji do kraja života“, poručila je ona nakon raskida.

Zanimljivo je i to da je Bogdan od Cece bio mlađi deset godina, dok je njegova nova izabranica od njega mlađa 11 godina. Zbog ovog detalja mnogi na društvenim mrežama smatraju da ova veza ima više šansi za uspeh.

POSLEDNJE VESTI