Search
Close this search box.

Cecin život se pretvorio u pakao: Pevačica nemoćna

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Večeras će biti prikazana 28. epizoda rijalitija Ceca show, u kojoj ćemo imati priliku da ponovo zavirimo u Cecin život, ali i život njene porodice.

Kamere su, pored ostalog, zavirile na jednu Cecinu probu sa kandidatima, a folk zvezda je tom prilikom otkrila kako ih priprema za finale Zvezda Granda, šta im se najviše zamera i kako mentorstvo utiče na njene ostale poslovne obaveze.

„Nešto se i ne bliži kraj, tek je krajem juna finale, ima tu još mnogo posla sa kandidatima. Žao mi je dece koja ispadaju, jer uvek ispadaju kvalitetni pevači,“ kaže Ceca.

Pevačica je istakla da je nervira što ostali članovi žirija od takmičara zahtevaju perfektnost.

„Dešava se čak i nama koji smo u tom poslu godinama da nam nije dan, da nas boli grlo, da ne možemo da budemo perfektni. Oni se nose sa ogromnom dozom treme, straha i fascinacije jer pevaju ispred svih nas koji imamo zaista zavidne karijere. To je miks osećanja.

Kada neko ošteti njenog kandidata, Ceca reaguje burno.

„Jako sam srčana, ne mogu da prećutim. U 97 odsto slučajeva sam objektivna, desi mi se možda nekad da ne čujem nešto dobro u studiju, pa tek kada preslušam kod kuće primetim grešku, ali kažem ako je to bio slučaj,“ kaže pevačica.

Otkad su počela snimanja Cecin život je postao haos, a nemoćna je da bilo šta promeni, jer je sama sebi nametnula sve obaveze zbog kojih je preumorna.

Nedostaje mi odmor, to najviše. Zvezde Granda, koncerti, „Ceca i deca“… Rastrzana sam na hiljadu strana, više ne znam gde sam se probudila, zbog čega, kako, s kim, o čemu pričam, to je totalno ludilo,“ iskreno je zaključila Ceca, a prenosi Hello!.

POSLEDNJE VESTI