HIT: o čemu se Eva Ras dopisuje sa Victorijom Beckham i Charlijem Sheenom?

Svakog dana se bori sa fotografijama muških polnih organa! (foto: Screenshot)

Mnoge je nasmejalo priznanje Eve Ras da svakodnevno dobija po**ografski sadržaj od vernih fanova na Facebookuali to nije sve. Na listi njenih prijatelja, kako ona sama tvrdi, nalaze se i velike zvezde svetskog džet seta.

“Ja se dopisujem sa Hillary Clinton koja sad ima šanse da postane prva predsednica žena Amerike, a ja se sa njom već dve godine dopisujem”, počela je svoju ispovest legenda srpskog glumišta. “Pa sam se dopisivala sa Clintom Eastwoodom, Charliem Sheenom, Kevinom Spaceyem, Victorijom Beckham…”

Eva je otkrila ekskluzivno čak i pojedine detalje iz svoje online prepiske sa britanskom modnom ikonom.

“Victoria mi se valjda javila što sam ja njoj napisala pismo da joj se divim što ima četvoro dece i da to treba da imaju sve žene, a da, pritom, ostanu lepe kao što je ona. I onda je ona mene pitala kakva sam ja, a ja sam joj napisala: ‘Draga, ja imam sto godina i ja sam majka koja je sahranila svoje dete’. Ponekad mi šalje nešto da li mogu da dođem u London i mogla bih jer sada možete da odete za 50 evra u London. Ali, ja sam ostarila. Šta ću ja u Londonu?”, završila je svoju ispovest Rasova.

Ko si krije iza profila javnih ličnosti na društvenim mrežama?

Povezane vesti

Back to Top