Search
Close this search box.

Za prsa ispred svih: Najbolji silikoni Hollywooda

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Stotine žena širom sveta se svakoga dana podrgavaju plastičnim operacijama kako bi postale vlasnice savršenog poprsja, a ovim hirurškim zahvatima nisu odolele ni mnoge poznate dame.

Žene ko žene, nekada zaista nemaju meru u pokušajima da svoje telo učine savršenim, tako da neke od njih i preteraju u megalomanskim zahtevima i insistiraju na velikim grudima koje nikako ne pristaju njihovoj građi.

Danas vam predstavljamo 15 svetskih zvezda koje već godinama ponosno šetaju remek-dela plastične hirurgije.

Victoria Beckham

Nekadašnja pop-princeza i bivša članica grupe Spice Girls, Victoria Beckham, ugradila je silikone još daleke 1999. godine, zamenivši A korpe mnogo većim – „išla“ je čak do veličine D!

Heidi Montag

Heidi Montag

Glumica Heidi Montag, zvezda serije Hills, nije štedela kubike – ona je svoje grudi uvećale do veličine G! U jednom intervjuu, mlada glumica je priznala da se pokajala i da želi da smanji svoje grudi kako bi izgledale prirodnije.

Carmen Electra

Carmen Electra

Omiljena “čuvarka plaže” mnogih tinejdžera 90ih godina je prelepa Carmen Electra. Ova bivša Playboy zečica nikada nije krila da njene grudi nisu dar Majke prirode već privilegija koja ju je skupo koštala – jedno vreme su njene grudi bile veličine DD!

Halle Berry

Halle Berry

Glumica Halle Berry, koji mnogi smatraju jednom od najlepših žena na svetu, oduvek je poricala da se prepustila veštim rukama estetskih hirurga ali u medijima se odavno šuška kako je za njene prelepe grudi i nos zaslužna upravo – plastična hirurgija.

Sarah Jessica Parker

sarah_jessica_parker

Zvezdi serije Sex and the City, glumici Sari Jessici Parker, nisu strane čari plastičnih operacija. Ona se tokom svoje karijere podvrgla rinoplastici, ugradila je silikone u grudi, hirurškim putem uklonila mladež sa lica i ubrizgala filere u svoje „zombi ruke“.

Tara Reid

Tara Reid

Glumica Tara Reid je poznatija po svojoj „nezgodaciji“ sa garderobom nego po svojim dostignućima u svetu filma. Naime, Tari je jednom prilikom, dok je pozirala na crvenom tepihu, spala bretela haljine i otkrila njenu obnaženu dojku.

Nicole Kidman

Nicole Kidman

Svetloputa glumica Nicole Kidman se nije libila da potraži pomoć plastičnog hirurga kako bi očuvala svoju mladost i lepotu, ali i dobila zavidno poprsje.

Britney Spears

Britney Spears

Pop zvezda Britney Spears je svoju karijeru započela „ravna kao daska“. Ne njenu sreću, pubertet je učinio svoje i Britney je „dobila“ sasvim solidne trojke. Međutim, nakon dve trudnoće, njene grudi nisu bile jedre kao nekada, tako da odlučila da ih uveća implantima.

Tori Spelling

Tori Spelling

Glumica koja se proslavila svojom ulogom u seriji Beverly Hills, Tori Spelling, dugo je poricala da su njene grudi „dar“ plastične hirurgije.

Salma Hayek

Salma Hayek

A sad, malo latino vreline! Glumica Salma Hayek nikada nije potvrdila glasine o ugradnji silikona, ali ako uporedimo njene stare i nove slike, možemo primetiti veliku razliku u veličini grudi.

Denise Richards

Denise Richards

Bivša Bond devojka, preslatka Denise Richards, priznala je u jednom intervjuu da se čak tri puta podvrgla hirurškim zahvatima kako bi dobila grudi kakve je želela.

Lil’ Kim

Lil’ Kim

Omalena reperka Lil’ Kim je odlučila da ode “pod nož” nakon što je otpočela svoju solo karijeru. Mnogi tvrde da se Kim malo zanela sa kubicima, budući da je ona visoka svega 146 cm!

Anna Nicole Smith

Anna Nicole Smith

Anna Nicole Smith je svojih 5 minuta slave dočekala nakon ugradnje monstruozno velikih silikona. Ona je 1993. proglašena za Zečicu godine, a kasnije je postala zaštitno lice modne kuće Guess, dobila je sopstveni TV show i udala se za čoveka koji je bio 63 godine stariji od nje!

Pamela Anderson

Pamela Anderson

Jedna od najpoznatijih Playboy zečica u istoriji, Pamela Anderson, na ugradnju silikona se odlučila nakon što je krasila dve naslovne strane čuvenog magazine za muškarce.

Janet Jackson

Janet Jackson

Junakinja najpoznatije „nezgode sa garderobom“, pevačica Janet Jackson, pokazala je svoju dojku celom svetu, kada joj je u  toku nastupa na Super Bowlu 2004. godine Justin Timberlake slučajno strgao deo grudnjaka.

Foto: wenn

POSLEDNJE VESTI