Search
Close this search box.

Vreli skandali naše estrade: Od Suzane do Dare

Foto: Instagram

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Severina Kojić objavila je na Instagramu snimak u kojem na sceni publici govori kako je ubeđena da njen „film“ niko nikada nije gledao.

Ona je pre mnogo godina snimila video sadržaj sa tadašnjim partnerom Milanom Lučićem, što je dalo povoda domaćoj javnosti da se priseti najvećih skandala domaće estradne scene.

Kada je snimak objavljem, 2004. godine, pre šesnaest godina, Severina je bila u centru regionalnog skandala. Domaći i regionalni mediji pisali su snimku sa jahte, navodeći da pevačicu možemo videti “kao od majke rođenu”.

Foto: Instagram

Severinina “vrela akcija” nije bila jedini sadržaj estradne scene na ovim prostorima – tu je i navodna navodna ljubavna veza Jelene Karleuše sa Ognjenom Vranješem.

Iako je ona sve demantovala, a domaći mediji nisu prestajali sa objavljivanjem njenih golišavih fotografija – zbog čega je JK pokrenula i nekoliko tužbi protiv tabloida, domaća javnost imala je “sadržaja za naslađivanje.”

“Draga Srbijo i ostale okolne republike, nikada se mediji u Srbiji nisu toliko otvoreno borili i upirali da unište jednu porodicu, jedan brak. Izgubila se svaka mera i ukus u toliko otvorenom devijantnom  navijanju da meni bude loše! To otvoreno navijanje raznih bolesnih Informera, Kurira itd, pokazatelj je pravog lica tih nazovi novinara i njihovih urednika”, napisala je ona svojevremeno na Instagramu a potom dodala:

“Reč je o polusvetu gde urednici imaju i vanbračnu decu a propovedaju lažni moral. Tužna istina je da je novinarstvo u Srbiji odavno dodirnulo dno a da bolesni tabloidi i njihovi devijantni zaposleni otvoreno seju mržnju, zlo, otrov protiv svakog ko se usprotivi njihovoj bolesti.”

Dara Bubamara Foto: Instagram

Pevačica Dara Bubamara takođe je ostala upamćena kao žena koju smo videli golu, od glave do pete.

Svojevremeno su isplivale njene golišave fotografije, a ona je tada za domaće medije rekla da joj celu aferu “smešta” jedan fudbaler. Tokom prošle godine, kako je rekla, greškom je objavila fotografije i video snimke na kojima oralno zadovoljava dildo – što je izazvalo mešavinu reakcija i komentara domaće javnosti.

Suzana Mančić foto: PR

Prvi kućni snimak Suzane Mančić bio je sa njenim bivšim suprugom Nebojšom Kunićem, a doveo ju je do suza kad je procurio u medije. Javnost, posebno njen muški deo, i te kako pamti i video snimljen s verenikom Simeonom Ocomokosom, o kome su svojevremeno brujale i Srbija i Grčka

Da nisu jedino žene te o kojima se piše u svetlu ovih afera, svedoči i video snimak u kome pevač Era Ojdanić govori o svom polnom organu.

“Šta kažeš, a? Vidiš ko te gleda. Da li bi volela sad da ga samo prevučeš odozgo? Vidi kako se sija. Jedva čekam sutra uveče da ih sa usnama ovlažiš. Hm, je l’ poludeo?”, čuje se na snimku Ere Ojdanića koji je svojevremeno dospeo na mređe.

Internet je pričao i o navodnom snimku Nikole Orozovića. Iako se njegovo lice ne vidi, domaća javnost ubeđena je da je reč o rijaliti igraču koji se proslavio učešćem u Zadruzi. Mnogi govore i da je snimak isceniran, te da ga je sam Orozović namerno pustio u javnost zbog medija.

POSLEDNJE VESTI