Search
Close this search box.

Gasi se Zadruga: Željko Mitrović zbog Vučića gasi rijaliti

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Gasi se Zadruga, najšokantiji rijaliti u Srbiji, u kome je nasilje poslednjih godina postalo svakodnevica.

Željko Mitrović, vlasnik televizije Pink, objavio je na Instagramu da će prekinuti da emituje rijaliti Zadruga, nakon što ga je to zamolio predsednik Srbije, Aleksandar Vučić.

Gasi se Zadruga kroz deset dana

Na preporuku Predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, doneo sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem rijaliti program “Zadruga”.“ napisao je on i dodao:

„Verujem da je jedinstvo Srbije i procena Predsednika Republike, važnija od svake vrste interesa Pinka i mog ličnog interesa!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkrio je večeras da je vlasniku TV Pink Željku Mitroviću uputio molbu da kroz nekoliko dana razmotri opciju da ukine rijaliti programe na toj televiziji.

Podsetimo, jedan od zahteva protesta „Srbija protiv nasilja“ jeste ukidanje programa koji promovišu nasilje, poput rijalitija.

„Ja sam razgovarao sa vlasnikom vaše televizije i zamolio ga i rekao mu da jedan deo građana Srbije smatra da rijalitiji nisu dobra stvar. Ja znam kakav je njegov (Mitrovićev) i stav kuće i dobrog dela gledaoca koji gledaju taj program“, rekao je Aleksandar Vučić za TV Pink.

POSLEDNJE VESTI