Čekao sam Željka Mitrovića 850 sati, par puta je probao da me otera: Čeda Čvorak o početku karijere

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Čeda Čvorak je bio popularan krajem devedesetih i početkom dvehiljaditih godina, sa grupom Luna, koju je osnovao.

U ispovesti za portal Nova prisetio se svojih početaka.

„Tada je bila priča da će se otvoriti muzička kuća ‘City records’, a ja sam u tom periodu radio album ’30 dana robije’ za grupu ‘Twins’ i čekao sam u hodnicima Pinka da pokušam da svoje pesme izdam za ‘Pink’. Desilo se da je Oliver Stojiljković bio 000 izdanje, a ‘Twins’ 001, oni su se izdali u istom danu, a grupa ‘Luna’ je pod brojem 016 izdala taj prvi CD i onda se desila ekspolozija za koju nisam ni verovao da će biti“, ispričao je on.

Čeda Čvorak je detaljno ispričao kako su izgledali dani dok je čekao u hodnicima televizije ‘Pink’ da ga Željko Mitrović primi u kancelariju.

„Oko 850 sati sam čekao, dobio sam dve upale uveta i jednu upali oka, podsmevali su mi se svi, i čistačice i vozači, ja sam čekao po 7-8 sati dnevno i čekao sam priliku da pokažem šta znam. Kada sam video ko sve čeka, shvatio sam da moram biti uporan, a mnogi su bili sujetni, pa su odustali i govorili ‘Šta ja njega ima da čekam’ i tako dalje. Milica Mitrović je za mene čula jer sam imao jedan projekat ‘Čvorak i Pilici’ to je pesma o Josipu Brozu Titu koja je bila zabranjena, a Maja Marković je bila na fesivalu i za nju je znala, a kada je čula pesmu bila je oduševljena, a Željko Mitrović je bio flud, teško ga je bilo uloviti i čekali smo dugo i par puta je Željko pokušao da me otera i da mi kaže da nisam normalan, a ja sam mu rekao da znam šta čekam i da ću biti strpljiv i kada on bude mogao, ja ću biti tu“, počinje priču Čeda o čekanju sastanka koje mu je promenilo život i nastavlja:

„Nakon tih 850 sati ja sam ušao kod njih u kancelariju, a on je već bio obučen, imao je odelo i kravatu, trebao je da krene na poslovnu večeru, a ja iz torbe izvadim kao uređaj, mini disk i razne kablove jer nisam znao koji on uređaj ima da se poveže i kada je video da sam ja prespreman video sam da se nasmejao. Pustio sam prvu, drugu, treću pesmu, on me pitao koliko imaš pesama, ja sam rekao 15 i on je posle 8 pesme rekao Milici Mitrović da pomeri večeru, pitao me je šta tražim za ovo, ko sam ja i to je bilo ludilo. Kada sam došao kući ispričao sam porodici, tada smo živeli u Marinkovoj bari na Medaku, i Maji i ‘Tvinsu’, svi smo živeli u jednoj zgradi“, prisetio se Čeda.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI