Srpska rekorderka u plastičnim operacijama: Potrošila 15 hiljada evra na zahvate?

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Dragana Mitar pre i posle operacije nosa je sasvim druga osoba! Ova starleta je ponovo operisala nos, nakon što je prošlu intervenciju imala u oktobru, a kaže da je do sada mogla da kupi dobar automobil.

Bivša modelsica i učesnica Zadruge, Dragana Mitar, nije toliko poznata po svemu ovome koliko po operacijama kojima se podvrgla. Samo nos je operisala osmi put – ponovo, i to pre nepune 2 nedelje.

Dragana kaže da je verovala da će sedma operacija biti poslednja, ali je zbog komplikacija opet završila u bolnici i u strahu je da se isto ne ponovi.

„Operisala sam nos osmi put! Prošlu intervenciju sam imala u oktobru i posle nje sam dobila infekciju.“ priča ona, a prenosi Mondo.

Doktori su je dugo lečili, ali mi je zbog toga tkivo na jednom mestu čudno zaraslo. Zapravo, stvorilo mi se malo udubljenje na nosu, koje sam želela da saniram, pa sam morala opet ‘pod nož’. Prošli put su mi vadili hrskavicu iz rebra, a ovog puta iz uva! Zahvat sam imala prošle subote, a danas idem kod lekara da mi skine zavoj“, izjavila je Dragana.

Dragana Mitar pre i posle

Dragana nekad i sad foto: Instagram

Kada je prvi put uradila korekciju nosa, pre dve godine, Mitar je to priznala za Pink.rs.

Tačno je, išla sam na korekciju nosa. Htela sam da ga operišem da bih bila sebi lepša, nije to zbog udvarača, nego baš zbog sebe, želela sam neku promenu. Nisam lomila kost, samo sam ga sužavala i hrskavicu nosa sam promenila,“ rekla je tada Dragana.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI