Pretučen mladi pevač poznat po skandalima

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Bivši zadrugar i pevač Nikola Grujić pretučen je sinoć ispred jednog beogradskog paba.

Incident se desio nakon ponoći, a u tuči je učestvovalo više lica. Tom prilikom je batine i povredu glave zadobio i Nikola, saznaje Telegraf.rs.

Uzrok tuče je, navodno, to što je pevač odbio da nastavi sa pevanjem.

Grujiću je ukazana lekarska pomoć u UC gde su mu konstatovane lake telesne povrede.

Kako Telegraf.rs dalje saznaje, on je saslušan u beogradskoj policiji, gde je rekao da je napadnut ispred jednog lokala i da ga je tuklo više osoba, rukama i nogama. Nezvanično, on nije mogao da opiše napadače.

Kako ističe sam pevač, njega su posetioci jednog paba gde je nastupao primoravali da ostane nakon dogovorene svirke što on nije hteo da učini, nakon čega je došlo do incidenta.

„Nisam pretučen, nego tuča ko tuča, svaka druga, ne dam na sebe, pre ću da se potučem sa svakim, nego da dopustim da me neko primorava na nešto, neću da iznosim nikakve informacije zbog daljeg toka, nadam se da razumete. Ni prva ni poslednja tuča u životu, ne može niko da me zadržava van mog radnog vremena, niti da me primorava na nešto, nikad neću dati na sebe“, izjavio je Nikola, piše „Republika“.

U „Zadruzi“ varao suprugu, priznao da je samoživ

Pevač Nikola Grujić poznat je po skandalima u rijaliti programu.

Naime, Grujić je bi deo programa „Zadruga“, gde je prevario suprugu sa jednom od učesnica rijalitija.

Nakon toga i ljubavnicu je ostavio, a njegovi potezi naišli su na osudu javnosti.

„Sve što radim u životu radim da bih bio srećan, zato sam samoživ, mislim, tako se pokazalo, iako ja ne smatram da je to tako. Tačno je da gledam uvek sebi da ugodim, pa i po cenu da se neko drugi ne oseća najbolje, ali se vodim emocijama i trenutnim osećajem“, izjavio je tada pevač nakon što je napustio rijaliti i dodao:

POSLEDNJE VESTI