Search
Close this search box.

Karleuša o Saši Vidiću: Neshvaćen kao i svi umetnici, bio je genijalan

Modni kreator i stilista Saša Vidić preminuo je danas u 52. godini u KBC Bežanijska kosa.

Vest o njegovoj smrti iznenadila je javnost, kao i njegove kolege i saradnike, koji se od njega sada opraštaju. Prva se oglasila Jelena Karleuša i na Instagramu se oprostila od kreatora.

Sada se za Telegraf oglasila pop zvezda Jelena Karleuša i prokomentarisala njegov odlazak.

Duboko me je potresla vest o Sašinoj smrti. Šta se to nadvilo nad nama da odlaze mladi ljudi…. Nisam još dobila informaciju šta je razlog smrti, ali mogu i bez toga da kažem, Sašu je boleo život koji ga nije mazio i koji je bio previše nepravedan prema umetniku kao što je bio on. Bio je genijalan, talentovan i poseban. Njegov trag u modnom dizajnu ostaviće traga zauvek jer je on obeležio čitavu jednu epohu na ovim prostorima“, počela je Jelena za Telegraf i dodala:

„Tugu je skrivao neverovatnim smislom za humor, bio je britkog uma i visoke inteligencije, neprilagođen ovom svetu i sistemu. Bolela ga je nepravda, bio je hrabar, pravičan i odvažan da govori ono što drugi nisu smeli“.

„Neshvaćen kao i svi veliki umetnici. Saša je modni dizajner koji mi je prvi pružio ruku na početku moje karijere i pozvao me da budem zaštitno lice njegovog brenda „Broz“. Za njega sam uradila i prvu modnu reviju. Do današnjeg tragičnog dana, bili smo u dobrim odnosima, često komunicirajući na temu svega što nas je zajedno pogadjalo. Najiskrenije saučešće njegovoj porodici koja sigurno zna da takva energija jednostavno ne umire. Saša je danas poleteo…. Želim mu miran i spokojan let tamo gde nema nepravde, nema bola i tuge“, rekla je Karleuša.

Saša Vidić je od maja 2019. godine do januara 2020. godine sarađivao sa portalom“Telegraf.rs“ gde je imao svoju emisiju „456“ sekundi sa Sašom Vidićem“ u kojoj je komentarisao izgled domaćih javnih ličnosti.

POSLEDNJE VESTI