Umro Saša Vidić: Srpski kreator preminuo je u 52. godini

umro Saša Vidić

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Umro Saša Vidić. Srpski kreator preminuo je jutros u KBC „Bežanijska kosa“ u 52. godini, prenose danas domaći mediji.

Tokom svoje karijere, Vidić je sarađivao sa brojnim poznatim ličnostima sa javne scene – pevačima, glumcima, voditeljima.

Osmislio i kreirao dresove za srpske sportiste za Olimpijadu u Londonu, a uradio je i dresove za srpsku fudbalsku reprezentaciju za Svetsko prvensto održano u Rusiji.

umro Saša Vidić

Bio je osnivač modne marke „Broz“, a među značajnijim saradnjama izdvaja se ona sa Cecom Ražnatović, Sekom Aleksić, Darom Bubamarom i drugim poznatim muzičkim zvezdama.

Zbog britkog jezika, vispren i duhovit, zbog čega je često bio na udaru javnosti, iako se činilo da ga to nije mnogo pogađalo.

Razlog zbog koga je umro Saša Vidić i dalje nije objavljen.

Rođen je 1971. godine u selu Mlaka u Hvatskoj, živeo je jedno vreme u Banja Luci, da bi se potom preselio kod ujaka u Beograd, kada je pobegao od rata u Bosni kao izbeglo lice. U srpskoj prestonici izgradio je karijeru.

Saša je na početku karijere važio za urbanog kreatora, ali potreba za novcem ga je uvukla u estradu. Mnogi su ga zbog toga kritikovali, ali on je jednom prilikom rekao da je tu novac i da potpuno sam bira klijente.

POSLEDNJE VESTI