Mesecima je bio čist i nije uzimao narkotike: Rođaka Saše Vidića otkrila detalje njegove bolesti

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Modni kreator i stilista Saša Vidić preminuo je u 52. godini, a vest o njegovoj smrti potresla je javnost.

Saša Vidić će biti kremiran u četvrtak na beogradskom Novom groblju.

Nakon njegove smrti u javnosti su isplivale brojne informacije o njegovim poslednjim godinama života, koje su iznenadile mnoge.

Kako se navodi čuveni stilista je u prethodnom periodu bio sam i dugo je bio bolestan, živeo je u lošoj finansijskoj situaciji, zaboravljen od strane porodice i prijatelja.

U medijima su se pojavile informacije da je u stanu Na Novom Beogradu živeo sam sa dve stolice.

Kako su njegovi roditelji preminuli, Vidić nije pominjao druge članove porodice.

Međutim, dan uoči sahrane pojavila se čitulja za pokojnog kreatora, a dd njega su se poslednji put oprostili članovi najuže porodice: tetka Dragica, brat Igor i sestre Aleksandra i Maja.

„Saša je bio vrlo specifična osoba. Nekako je s godinama navikao na samoću i nije održavao kontakt s nama, koji smo mu bili najbliži rod. Mi smo sve informacije o njemu saznavali iz medija, ja sam se s njim povremeno čula. On čak ni sa svojim ocem Petrom, koji je preminuo prošle godine, nije razgovarao. Nisu bili u svađi, nego su se jednostavno udaljili. Najviše zbog posla i drugih obaveza. Voleo ga je, ali je to pokazivao na sebi svojstven način. I sve ove poznate ličnosti o kojima je negativno pričao i komentarisao ih u javnosti on nije mrzeo. To je bio njegov humor, ali mnogi su to pogrešno tumačili“, ispričala je za „Kurir“ rođaka Saše Vidića, koja je želela da ostane anonimna, i dodala:

„Nikada nije hteo da priča o svom zdravlju, niti nam je tražio pomoć. Da nam se obratio, sigurno bismo mu pomogli. Najčešće se čuo s jednim našim rođakom, ali se ni njemu nije u poslednje vreme javljao. Od nas nije imao bliže. Nikada nam nije tražio novac, niti bilo šta. Previše je bio ponosan za tako nešto. Kao i svi, viđali smo po medijima i čitali da mu je bilo loše, ali mi tu nismo mogli ništa. Čuli smo od jednog njegovog poznanika da je poslednjih meseci bio čist i da se žalio na česte vrtoglavice. Ipak, organizam mu je očito bio uništen i to je dovelo do tragičnog kraja. Lekare i bolnice nikad nije voleo i zaobilazio ih je u širokom luku. Da je ranije potražio pomoć i dobio adekvatnu terapiju, možda ne bi došlo do svega ovoga. Ali sada je kasno da se priča o tome.“

POSLEDNJE VESTI