Search
Close this search box.

Pronađen tajni dnevni Saše Vidića

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nakon smrti Saše Vidića u stanu u kojem je živeo je pronađena knjiga koju je dve godine pisao i nije je završio, a poznato je kada bi mogla biti objavljena.

Modni kreator Saša Vidić je preminuo 24. aprila u 53. godini, a nakon što je ispraćen na večni počinak, u njegovom stanu u Novom Beogradu, gde je živeo, pronađena je knjiga koju je počeo da piše pre dve godine.

U njoj je otkrio intrigantne detalje iz života poznatih ličnosti s kojima je bio blizak, prenose domaći mediji.

Kako je sam ispričao pre nekoliko meseci, u toj knjizi je pisao o poznatim pevačima sa kojima se družio i sarađivao, kao i onima sa kojima se posvađao.

„Knjigu pišem, ali sam baš lenj, počnem, pa stanem. Ima vremena, hoću da to napišem kako treba. Sada mi je cilj da putujem u Italiju i da uživam, a ovi drugi da se ne brinu, knjige će biti“, rekao je kreator svojevremeno, a sada je njegov prijatelj otkrio detalje.

„Sašini bliski prijatelji su nakon sahrane otišli u njegov stan i tamo su našli laptop sa njegovim memoarima i nedovršenom knjigom. U fioci je pronađen i dnevnik, ne znam od kada ga je pisao, ali ono što su prelistali na brzinu, kažu da je beležio svoje misli i sve što mu se dešavalo. Saši je bila velika želja da objavi knjigu, ali je po tom pitanju bio lenj i nije žurio da je završi. Pisao je polako i detaljno. Svačega tu ima, on je svoje drugarice i saradnike sa estrade u toj knjizi nazvao drugim imenima, ali toliko ih je detaljno opisao da jasno može da se zaključi o kome je reč. Pisao je čak i o tome koja pevačica je otela ljubavnika jednoj svojoj koleginici i to će izazvati haos ako izađe u javnost“, navodno je ispričao VIdićev prijatelj, prenosi Stars.

I sam je pre nekoliko meseci govorio da mu je velika želja da objavi knjigu u kojoj je pisao o poznatim pevačima i ličnostima s kojima se družio, posvađao, pomirio… Sarađivao je s brojnima, nekima je pomogao da izgrade karijeru, a nekima nikada nije oprostio.

POGLEDAJTE VIDEO

POSLEDNJE VESTI