Search
Close this search box.

Fudbaler prevarant podsetio Karleušu na Kariće: Udala sam se za Bojana, a razvela me je njegova majka Slavica

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Svetskim medijima već danima dominira vest da se razvode Ašraf Hakimi, zvezda PSŽ-a, i njegova supruga, a sada je ovu situaciju prokomentarisala i Jelena Karleuša.

Naime, Hakimi je svoju imovinu prepisao na ime svoje majke pre braka, pa će njegova supruga ostati bez miliona na koje je računala.

Jelena Karleuša je osetila potrebu da se oglasi povodom ovog slučaja, i stala je na stranu fudbalerove supruge.

„Šta se desilo sa našim nesrećnim muškarcima? Vidim, toliko oduševljenje ovim Hakimijem što je, kako kažu mediji, sva primanja od kluba prepisao majci pa njegova supruga neće dobiti ni cent pri razvodu. Da usput dodamo da je njegova supruga (i majka njihove dece) podnela zahtev za razvod zbog tužbe za silovanje koju je protiv njenog muža podnela devojka od 24 godine“, započela je Karleuša svoju podužu objavu na Instagramu, a čini se da je ovo govorila zbog ličnog iskusva.

Pre Duška Tošića, ona je bila udata za Bojana Karića, ali je njihov brak potrajao samo nekoliko meseci, a nakon razvoda pevačica je otkrila da je jedan od problema bila i majka njenog tadašnjeg partnera.

Naime, prilikom njihovog razvoda pisalo se da je Jelena tadašnjeg supruga navodno prevarila sa telohraniteljem, što je ona oštro demantovala.

„Udala sam se za Bojana, ali me je razvela njegova mama Slavica. Ona je bila posrednik i lično se pobrinula da do našeg razvoda dođe što brže i bezbolnije po njenog sina. On nije imao snage da se suoči sa mnom. Prvih nekoliko dana bila sam u šoku, nisam znala šta da radim.“

Situacija je bila sledeća: moja reč protiv reči telohranitelja, ali tu moju reč nisu želeli da čuju. Tražila sam od Bojanove majke samo jedno – da ga zamoli da se obrati javnosti i kaže šta se zaista dogodilo, da mi ‘opere obraz’. Ali, on to nije želeo“, rekla je Karleuša u jednom intervjuu svojevremeno.

POSLEDNJE VESTI