Search
Close this search box.

Karleuša o porodičnom nasilju: Dosta je

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Mediji su svakodnevno preplavljeni naslovima o nasilju nad ženama, a u Zadruzi imamo priliku i da gledamo kako Zvezdan Slavnić fizički i psihički zlostavlja svoju bivšu suprugu Anu Ćurčić, ali i devojku Anđelu Đuričić.

Sve ovo je veoma potreslo Jelenu Karleušu, koja je i sama, kako su pisali mediji, preživela fizičko nasilje. Ona se, kao i obično, oglasila na svom Instagram profilu i iznela svoje mišljenje o pomenutoj temi, a objava Jelene Karleuše uzdrmala je javnost.

„Šta se desilo muškarcima u Srbiji?! Ubijanje, psihičko i fizičko zlostavljanje žena, verbalna agresija, sek*ualno zlostavljanje, nepoštovanje žene u svakom mogućem smislu doživljava vrhunac u Srbiji! Ne mogu da ćutim, izuzetno sam osetljiva na ovu temu! Neću bre više da čitam o nekoj pi**urini iz rijalitija koji svakodnevno zlostavlja neku Anu! Ne želim da komšije „ne žele da se mešaju i gledaju svoja posla“ dok se iz nečijeg stana čuje ženski ili dečiji vrisak ili plač! Dosta je,“ glasi objava Jelene Karleuše.

Podsećamo, Jelena je prošle godine na Božić prijavila supruga zbog fizičkog nasilja. Iako je Duško demantovao da je došlo do nasilja, sud mu je odredio jednomesečnu zabranu prilaska pevačici.

POSLEDNJE VESTI