Carrie Bradshaw nosi haljine od 5 dolara u novim epizodama „Seksa i grada“

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pojedine haljine koje je nosila Sarah Jessica Parker u nastavku kultne serije „Seks i grad“ vrede samo pet dolara i zapravo su kupljeni u second hand radnjama, navode kostimografi kuće HBO za „Page Six“.

Molly Rogers i Dannie Santiago, kostimografi koji su radili na novoj sezoni serije, naveli su da pojedine haljine Carrie Bradshaw zapravo nemaju nikakvu skupocenu etiketu i da su kupljene u second hand prodavnicama, a da su pojedine vredele svega pet dolara.

Fanovi su imali podeljene komentare kada je reč o modnom izrazu Carrie Bradshaw u novoj sezoni, još dok se serija snimala a mediji su objavljivali fotografije sa seta.

Za jednu specifičnu haljinu, fanovi su mislili da pripada robnoj marki „Forever 21“.

Santiago je to demantovao.

„Radi se o haljini koja zaista košta šest dolara i kupljena je u nekoj random prodavnici u Njujorku pre par godina. Kasnije smo saznali da pomenuta marka ima veoma sličnu haljinu, sa veoma sličnim dizajnom, ali nije reč o istom komadu odeće“, rekao je on.

Kažu da ih je pandemija inspirisala da idu na staromodniji način oblačenja.

„Nismo želeli da trošimo gomilu novca na skupocene haljine. Mislimo da ni Carrie Bradshaw u seriji, nakon pandemije, ne bi to radila. Umesto toga smo se odlučili za neki vintaž izgled“, rekli su oni.

POSLEDNJE VESTI