Search
Close this search box.

Nove epizode Seksa i grada: Zverka ipak ostaje živ

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Glumica Sarah Jessica Parker i Chris Noth, popularni „Zverka“ viđeni su u nedelju kako snimaju scenu za nastavak serije Seks i grad pod nazivom „And Just Like That …“, na mostu Pont des Arts u Parizu

Pešački most vrlo je popularan među parovima koji svoja imena ispisuju na katance i zaključavaju ih za ogradu, a zatim bacaju ključeve u reku Senu u znak svoje ljubavi.

Inače, njih dvoje su poslednju scenu u prvom delu serije Seks i grad snimili upravo u Parizu, kada je Zverka došao po Carrie koja je tada bila upravo u gradu ljubavi sa novim dečkom. Naravno, njih dvoje su se s obzirom na to da je bio kraj ipak pomirili.

Kako mnogi nagađaju da će Chrisov lik u nastavku umreti, ili se spekuliše da će se Zverka i Carrie na kraju ipak razvesti, ova scena ipak je obradovala mnoge fanove kako serije, tako i njihove ljubavi.

Snimanje serije započeto je u junu ove godine u Njujorku, a kompletna ekipa je u septembru napravila kratku pauzu zbog smrti jednog od glumaca.

https://www.instagram.com/p/CU5JSAjABiF/?utm_source=ig_embed&ig_rid=8c63cbfd-ba6f-4489-95ea-cf6008ce1728

Podsetimo, iz produkcije su najavili da će ova sezona pratiti život tri pedesetogodišnje žene u Njujorku, odnosno njihove veze, prijateljstva i karijere.

Nova serija zamišljena je u 10 epizoda, ali je ipak zbog velikog interesovanja produkcija odlučila da snimi i drugu sezonu. Radnja će pratiti dobro poznate likove i njihov sredovečni život, ali bez Samanthe koju je igrala Kim Catral.

POSLEDNJE VESTI