„Seks i grad“ 11 godina kasnije – evo kako izgledaju glavne glumice, opet se okupile

SEX AND THE CITY 2, from left: Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, 2010. ph: Craig Blankenhorn/©Warner Bros./courtesy Everett Collection

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

„Seks i grad“ jedna je od najpopularnijih serija ikada, čija radnja prati život četiri devojke – Keri, Mirande, Šarlot i Samante. Ostvarenje je nakon neverovatnog uspeha dobilo i dva filmska nastavka i glumice vinulo na vrh glumačke scene.

Nedavno je fanove širom sveta obradovala vest o snimanju nastavka ove serije, a Sara Džesika Parker, Sintija Nikson i Kristin Dejvis sastale su se 11 godina kasnije uoči snimanja novih epizoda i jedna od njih je trenutak okupljanja ovekovečila na svom Instagramu.

Na profilu Sare Džesike Parker osvanula je zajednička fotografije tri glumice koju je ispratio i zanimljiv opis:

„Ponovo zajedno. Pročitale smo prve epizode serije i družimo se sa starim prijateljima, ali i novim članovima tima“, napisala je Sara ispod fotke koja je pokupila gotovo 1.5 miliona lajkova.

Njene koleginice su ubrzo uzvratile lepim rečima, a fanovi su oduševljeno ostavljali komentare ispod slike.

„Jako sam uzbuđena“, „Srce će mi eksplodirati“, „Neverovatno“, „Ne mogu da dočekam“, samo su neki od njih.

Pogledajte kako izgledaju Keri, Miranda i Šarlot 11 godina kasnije:

https://www.instagram.com/p/CP_xx-qNnsS/

Podsećamo, Sara Džesika Parker nedavno je prva objavila i potvrdila vest o nastavku snimanja serije „Seks i grad“. Producenti serije koja je nazvana „I tek tako…“ su sve tri glumice, a pridružuje im se i Majkl Petrik King.

Nova sezona će imati 10 epizoda, a pratiće život sada 50-godišnjih junakinja i pokazati da su ljubav, prijateljstvo i životne situacije još komplikovaniji nego kada su imale 30.

POSLEDNJE VESTI