Prati nas

Snima se ‘Seks i grad’ bez Samanthe Jones?!

Film

Snima se ‘Seks i grad’ bez Samanthe Jones?!

Vanity Fair

Velika prašina podigla se prošle nedelje kada je Sarah Jessica Parker indirektno optužila Kim Catrall za postavljanje uslova oko snimanja trećeg nastavka filma Seks i grad, a sada stižu informacije da će film biti snimljen, uprkos svemu.

Glumica, koju je proslavio lik Carrie Bradshaw u HBO seriji, navodno je odlučila da lik Samanthe Jones nije potreba za nastavak i da Kim neće biti deo trećeg nastavka, za koji je scenario već napisan.

“Samantha je tokom serije imala zdravstvenih problema, pa bi njen lik lako mogli da ubiju. Ako dođe do toga, realizacija filma mogla bi da počne uskoro,” priča izvor blizak glumicama.

“Sarah je rešila da se osveti Kim izmenjenim scenarijem za film, baš zbog toga što je ona bila ta koja je postavljala uslove, iako tvrdi suprotno.”

Kim Catrall demantovala je navode da je uslovljavala filmski studio, navodeći da prosto – nije želela da reprizira rolu Samanthe Jones.


2 komentara

2 Comments

  1. nemam ime

    13. 10. 2017. at 21:28

    Kakva glupa vest, Sarah nikada nista nije lose rekla o Kim cak je rekla da joj je muka sto stalno novinari pisu o nekoj izmisljenoj svadji izmedju njih 2, a cisto sumnjam da bi snimili film bez Samanthe jer nema poente

  2. Tracara.com

    14. 10. 2017. at 09:32

    @nemam ime, rekla je, bas prosle nedelje, Sarah licno.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Film

To Top