Slavni glumac slučajno počeo da se bavi prostitucijom: Nisam imao nameru, ali…

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Engleski glumac Rupert Everet započeo je karijeru osamdesetih godina, a proslavio se ulogom ljubavnika Kola Firta u filmu „Druga zemlja“. Nakon toga su usledili brojni uspešni naslovi, mešu kojima je najpoznatiji „Svadba mog najboljeg prijatelja“ u kojem je igrao pored Džulije Roberts.

Ipak, pre uspešne karijere Everet je imao prilično buran život. Naime, kada je imao svega 16 godina glumac je napustio školu kako bi upisao dramsku akademiju u Londonu, gde je „slučajno postao prostitutka“.

Rupert je u memoarima napisao da je „nekako upao u prostituciju kada mu je jedan momak prišao na stanici metroa i ponudio pare da imaju odnose“.

„Nisam imao nameru da to radim, ali ovaj momak mi je ponudio tako ogromnu svotu novca, pa, to je bilo kao džeparac od godinu i po dana“, pisao je on u memoarima.

„Moji roditelji su mislili da sam skrenuo sa koloseka, pa su mislili da je najbolja stvar da me pošalju u dobru francusku porodicu da bih naučio francuski i da nekako popravim svoje ponašanje“, rekao je Everet u jednom intervjuu. Prvog dana u francuskoj prestonici, izašao je u šetnju i krenuo putem koji njegova ugledna porodica nije očekivala. „U Parizu pronašao sam kamion u kome je živela transseksualna radnica, sprijateljio sam se sa njom i nekako sam počeo da živim u njenom svetu“.

Još jedna bizarnost vezuje se za ime Ruperta Evereta. Naime, nakon užasne kritike koju je dobio za jedan film, Rupert je rešio da se kritičaru osveti, pa mu je poslao svoje stidne dlake.

I tu se ne završavaju bizarnosti. Everet nikada nije imao dlake na jeziku, te je u nekoliko navrata brutalno iskritikovao poznate ličnosti. Tako je u memoarima tvrdio da Madona neobično smrdi i ponaša kao „konobarica koja cvili“.

Veliku pažnju izazvao je i kada je prokomentarisao da su u „njegovo vreme ideal lepote bile zgodne žene“, a da „ove današnje misle da treba da imaju ogromne zadnjice i debele butine“.

„Rijana ima debele butine, Bijonse ima debele butine, vidim ih kako nose one ogromne cipele i mislim se ‘i treba da ih nose da bi nešto moglo da podigne tu težinu’“.

Glumac je svojevremeno priznao i da je bio ljubavnik slavnog Ijana Mekelena, a da je jedina žena u njegovom životu bila Pola Jejts.

POSLEDNJE VESTI