Search
Close this search box.

Suzana Mančić je dobila ćerke sa ovim pevačem koji ju je neverovatno ponizio

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Čuvena voditeljka Suzana Mančić, koja ima dara i za muzika, važila je za fatalnu ženu, te njenom seksepilu, lepoti, harizmi i osmehu gotovo niko nije mogao da odoli.

Prva velika ljubav ove dame bio je Nebojša Krunić, član grupe „Sedmorica mladih“, sa kojim je dobila dve prelepe ćerke Nataliju i Teodoru.

Međutim, iako je bila spremna da svoju karijeru, koja je tada bila na vrhuncu, stavi po strani i posveti se deci i suprugu, njihov brak sklopljen 1989. nije opstao. Suzana je već zagazila u četrdesetu kada je odlučila da se razvede.

Kao razloge navodila je da ju je Nebojša uveravao kako nije ni lepa, ni mlada, te da je niko više neće ni oženiti, što je umnogome srušilo voditeljkino samopouzdanje.

Neretko je isticala da joj je dugo vremena trebalo da ponovo zavoli sebe, a baš tada je u njen život ušao i grčki biznismen Simeon Ocomokos. Sa njih uživa već skoro dve decenije, a njihovu romansu su i osvaniči 2018. godine. „Loto devojka“, kada god joj se ukaže prilika, podvlači da je najponosnija u životu na svoju decu.

https://www.instagram.com/p/CoS2FK2KeKm/?hl=en

U svim ključnim momentima u životu imala je bezuslovnu podršku svojih ćerki, koje su izrasle u prelepe i obrazovane devojke.

Natalija je rođena 1995. godine, studirala je fotografiju na Akademiji umetnosti, čime se sada i bavi, a javni život je uopšte ne privlači. I

ako je često porede sa holivudskom zvezdom Anđelinom Džoli, oni koji je dobro poznaju kažu da je Suzanina kopija.

Sa druge strane, u medijima je dosta prisutnija voditeljkina druga ćerka Teodora. Naime, pre nekoliko godina, kao bomba je odjeknula vest u srpskim medijima da se udala tajno u Las Vegasu za 20 godina starijeg austrijskog biznismena Franca.

Zanimljivo je da su njih dvoje iznenada odlučili da izgovore sudbonosno ‘da’, a pritom Suzanu nisu obavestili o tome, prenosi Stil.

„Suzani je bilo žao što nije bila na ćerkinom venčanju, a posebno joj je bilo krivo što uopšte nije ni znala da će se Teodora udati. Međutim, ona joj je objasnila da su se njih dvoje iznenada odlučili da se venčaju u Americi i da će organizovati veliku svadbu u Beogradu,“ rekao je izvor blizak voditeljki tada.

Kako je venčanje bilo na posebnoj destinaciji i sa izvesnom temom, Franc se pojavio u crvenom sakou prekrivenom šljokicama, dok je mlada nosila atraktivnu, usku venčanicu. Bračna idila trajala je tri godine, a onda je Teodora odličila da želi od života nešto potpuno drugačije.

„Ne volim da odugovlačim. Kad sam spoznala da naš brak nije ono što želim i što tražim, nisam htela da uzaludno trošim svoje i njegovo vreme. Temperamentna sam i strastvena osoba, ponekad i pomalo nagla, ali ovu odluku nisam donela olako. Živeli smo na relaciji San Francisko-Beč i u jednom trenutku mi je zasmetao takav način života, jer sam bila apsolutno posvećena suprugu. Dve-tri godine mi je to prijalo, ali na kraju sam shvatila da me to ne ispunjava i da neću biti srećna, tim pre što sam bila daleko od porodice i prijatelja. Razvela sam se i vratila u Srbiju,“ ispričala je Teodora za „Gloriju“ pre 2 godine.

Kada je Teodora odlučila da na svoj bračni život stavi tačku, Suzana joj je bila neizmerna podrška, ističući da joj je najbitnija njena sreća.

„Dok su bili u braku, ona je uživala, lepo se provodila, dosta je putovala, ali nakon nekoliko godina takvog načina života shvatila je da to ne želi. Kao svaka majka, kad mi je rekla da se razvodi, bila sam uz nju i podržala sam je. Međutim, bilo mi je veoma teško i bila sam veoma tužna, plakala sam danima,“ priznala je Suzana.

POSLEDNJE VESTI