Suzana Mančić kaže da je na ivici bankrota?!

Voditeljka Suzana Mančić na ivici je bankrota! Zbog toga je rešila da ne proslavlja Dan zaljubljenih, jer se mnogo istrošila u prethodnom periodu.

Ona se nedavno vratila iz Atine, gde živi njen suprug Simeon Ocomokos.

„Neću se zbog Dana zaljubljenih vraćati u Atinu, biću sama. Poklon nisam pripremila, zato što je Simeonu pre desetak dana bio rođendan, onda mu je bio imendan, sad još i poklon za praznik, stvarno ne mogu, na ivici sam bankrota“, ispričala je Suzana za Blic.

Ona se osvrnula i na svoj status samohrane majke i otkrila da joj takva uloga nije teško pala.

“Godinama sam samohrana majka, što nije strašno s obzirom na moj finansijski status jer sam uvek bila uspešna i imala dovoljno novca za jedan lagodan život. Ali pitanje egzistancije samohranih majki, treba postaviti običnim ženama, koje nemaju krov nad glavom, redovna primanja i stalni posao, ali ni pomoć od oca dece. To je strašno, a za mene je to ipak bilo kao laka prehlada”, rekla je Suzana i dodala da se ne treba tako lako odlučiti za razvod:

“Ljubav dođe pa ode, ljudi naprave loše procene, ali ne treba tako lako odustajati, pogotovo kada su deca tu. Postoji u svakom slučaju jedan trenutak kada moraš da doneseš odluku, koja bi bila pre svega najbolja za tebe, da bi bila dobra, normalna i zdrava majka svojoj deci, pa onda i za sve ostalo.”

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI