Search
Close this search box.

Đani nudi ogromnu sumu novca za noć sa Suzanom Mančić

(foto: Instagram)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: Instagram)

Radiša Trajković, poznatiji kao Đani, otkrio je da je već godinama lud za Suzanom Mančić i da mu je ogromna želja da provede noć sa njom. Čak je obećao i ogromnu sumu novca onome ko ga spoji sa voditeljkom.

„Đaniju je Suzana Mančić neostvarena želja i godinama već, kad god je ugleda na televiziji ili je sretne na nekom snimanju, načisto odlepi. Za njega je ona hodajući seks, najbolja riba koja se pojavila na našim prostorima, ali nikada mu se nije ukazala prilika da joj priđe, što naravno zbog njegovog bračnog statusa, što zbog okolnosti prilikom susreta. Jednom prilikom, dok je sedeo sa prijateljima na večeri, priznao je: ‘Pa, ljudi moji, ne žalim lovu da platim, samo da je imam, sav se naježim kad je vidim, imaću je kad-tad!’, nakon čega smo se svi smejali ko ludi. Zezali smo ga da li ga je toliko zaludela svojim kućnim snimcima i da je umislio da je Robert Redford, koji u filmu može da plati milion dolara za jednu noć sa Demi Moore“, otkriva jedan od Đanijevih prijatelja, prenosi Srbija Danas.

Nepristojna ponuda je očigledno već stigla i do Suzane, jer kada su je novinari pitali za izjavu, kratko je odgovorila: “Đanija uopšte ne bih komentarisala“.

https://www.instagram.com/p/BPSgv11ByhP/?taken-by=official.djani

Nakon šokantnog saznanja, javnost se zapitala i šta Đanijeva žena misli o fantazijama svog muža. Međutim, čini se da Slađa nema ništa protiv.

“A, to je tačno, ali to je bilo davno. Što da mu se ne sviđa Suzana kada je ona prelepa i prezgodna žena. Ja ne volim plavuše, osim kada su izuzetno lepe u licu, a ona spada baš u te lepe plavuše. Sve pohvale za nju, a što se moje ljubomore tiče, verujte da je nema“, kaže Slađa.

POSLEDNJE VESTI