Biće karambol: Slađa zapretila Đaniju pred put u Ameriku!

Đani i Sandra Afrika u petak su otputovali na američku turneju, a naš paparaco uslikao ih je na aerodromu u ranim jutarnjim satima kad su stigli na let.

Pevača je ispratila žena Slađa koja mu je poželela srećan put, ali mu je vrlo jasno stavila do znanja šta ga čeka ako je bude varao po Americi.

Đani će do Nove godine biti u Americi gde ima zakazane nastupe, dok će Afrika ostati do sredine januara. On je mnogo srećan što je otišao preko bare, međutim, žena Slađa mu je jasno zapretila šta ga čeka ako sazna da se kurvao.

Ona ga je ispratila na aerodrom, strastveno su se pozdravili, a onda mu je poručila da se ne igra sa životom, i da mu ne pada na pamet da je vara, jer će ga uštrojiti kad se vrati!

Đani se smejao, ali zna da bi nadrljao jer mu je Slađa već oprostila jednu javnu prevaru. Kako smo saznali, ona je i Sandri Africi rekla da pazi na Đanija da joj se ne bi zamerila.

„Pošto je Afrika kasnila na let, Slađa nije stigla da se pozdravi sa njom, ali je nazvala telefonom i poručila joj da čuva Đanija, jer će u suprotnom biti karambol ako nešto zabrlja. Slađa ima poverenje u pevačicu jer je ona njihova prijateljica. Nada se da će Afrika da spreči Đanija da troši pare u kockarnicama i da plaća neke ženske“, završava naš izvor.

Inače, Slađa je trebalo da krene sa Đanijem u Ameriku, ali kako joj je druga snajka trudna, odlučila je da ipak ostane u Srbiji.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI