Search
Close this search box.

Za estradu nema zime: Bukti korona, oni zakazuju novogodišnje nastupe

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

U poslednja 24 sata dve osobe su preminule, dok su još 203 osobe zaražene koronavirusom. Testirano je 6.504 osoba, a na respiratorima se nalazi 25 pacijenata. Ipak, čini se da ovo ne brine etradne umetnike.

Vlasnici restorana godinama se utrkuju oko toga ko će dovesti boljeg pevača i uspeti u nameri da napravi najbolji provod u najluđoj noći. Međutim, ove godine će po prvi put situacija 31. decembra biti drugačija, jer je pitanje da li će se uopšte održati manifestacije na trgovima, klubovima i restoranima zbog epidemije koronavirusa.

Rad ugostiteljskih objekata trenutno je ograničen do 23 časa, te se postavlja logično pitanje šta će biti s dočekom Nove godine.

Ipak, pojedini pripadnici estrade ne čase časa, te su zakazali novogodišnje nastupe.

Među njima su Rada Manojlović, Peđa Medenica, Aleksandra Prijović, Ceca Ražnatović, Radiša Trajković Đani, Darko Lazić, Dara Bubamara, mada se retko ko usudio da nastupe i reklamira putem društvenih mreža.

Kako je izvor za portal Nova.rs nedavno rekao, novogodišnji nastup pevačice Aleksandre Prijović zakazan je u jednom prestižnom beogradskom hotelu, koji će navodno biti pod strogim epidemiološkim merama zaštite.

“Aleksandrin menadžment dogovorio je svirku, iako se još uvek ništa ne zna šta će biti u decembru. Ona nije spuštala cenu svog honorara, iako će broj posetilaca biti ograničen”, rekao je naš izvor, mada se pevačica još uvek nije oglašavala ovim povodom.

POSLEDNJE VESTI