Search
Close this search box.

Dara Bubamara proziva starlete: Pevaju da bi podigle sebi cenu

Dara oplelala po pevačicama/starletama (foto: Instagram.com/darabubamara_official)

Mnogo klaberki, starleta, učesnica rijalitija i zvezda Instagrama poslednjih godinu dana propevalo je, snimilo visokobudžetne spotove, te sada nastupaju širom Evrope i pune diskoteke. Većini je ovaj koncept i dalje nejasan, te su se u poslednje vreme čuli mnogi komentari da je dotičnim damama pevanje samo paravan za bavljenje prostitucijom, a jedna od onih koje podržavaju tu teoriju je i Dara Bubamara.

Pevačica je gostujući u emisiji Magazin In izjavila da se te instant starlete/pevačice zapravo bave najstarijim zanatom i da im pevanje služi da bi sebi podgle cenu. „Starlete postaju pevačice jer im to diže cenu. To im je onda malo skuplja prostitucija“, rekla je Dara.

Iako je i sama učestvovala u aferi sa golim fotografijama, zbog čega je okončan i njen brak, članica žirija Pinkovih zvezda o kontatno golim starletama kaže: „Ja sam mala maca kad se pogleda šta sve ljudi rade. Posebno mi je muka od starleta koje dođu na televiziju ionda se nešto zgražavaju, a zna se da su one u stvari prostitutke“, iskrena je Dara.

Rijaliti zvezde koje su propevale (foto: Instagram.com/natasa.savija/andjela_vestica/Screenshot)

Međutim, i pevačice/starlete su imale šta da poruče Bubamari. Oglasila se Nataša Šavija koja je nakon učešća u Parovima, snimila pesmu Ne brini. „Kakva, bre, prostitucija?! Pa, isto možemo da kažemo i za nju onda. Ako neko može sebi da digne cenu u bilo čemu tako što će se pojavljivati na televiziji, onda ne mora da snimi pesmu“, rekla je novostadska starleta za Informer.

Svoj prvi singl nedavno je snimila i klaberka i nekadašnja ućesica Farme, Anđela Veštica, čija numera Ja se ne menjam za tri nedelje beleži skoro dva miliona pregleda. „Ja sam udata žena i reperka. To je sve što mogu da kažem Dari“, rekla je Veštica.

A post shared by Ludi Petao ? (@ludi_petao) on

Maca Diskrecija, se, međutim, složila sa Darom, i priznala da na estradi ima prostitucije. „Ne bih da pominjem imena, ali neke od tih starleta jesu prostitutke. One bi da budu pevačice, ali i nešto drugo… E, to ne može baš tako. Odmah da se ogradim, sebe ne smatram sterletom“, rekla je Maca za Infromer.

Ostaje misterija šta je Bosanka po zanimanju ako ne starleta. Ali sigurno će nam uskoro pojasniti.

POSLEDNJE VESTI