Prati nas

Televizija

Ukinut ‘Moćni program’ Mace Diskrecije

(foto: Screenshot)

(foto: Screenshot)

Moćni programčiji je idejni tvorac Ognjen Amidižić, a realizator Maca Diskrecija, skinut je sa programske šeme TV Pinka.

“Iako je emisija bila pre svega zabavnog karaktera, bez namere da bilo koga uvredi ili ponizi, a, pritom beležila visok rejting, čelnici televizije Pink doneli su odluku da obustave prikazivanje ove emisije u okviru Pinkovog noćnog programa, koji traje nekoliko meseci. Razlog zbog kojeg su preduzeli ovaj korak su brojne žalbe gledalaca što se takva emisija prikazuje na nacionalnoj frekvenciji. Kako je Pink televizija u službi gledalaca, Željko i Milica Mitrović ispoštovali su njihovu želju i sklonili spornu emisiju iz programa”, prenosi Kurir.

Najviše razočarana od svih je, naravno, Maca koja se ponadala da je njenih 5 minuta konačno došlo.

Podsetimo se jedne od najskandaloznijih scena ove emisije: 50 nijansi Pinka: domino dama Lucija gošća ‘Moćnog programa’ (VIDEO)

5 komentara

5 Comments

 1. Roxy

  11. 04. 2017. at 12:02

  Iako je osvezavajuce da je takvo smece ukinuto, porazavajuce je to da je emitovanje uopste bilo dozvoljeno, da je jednoj radnici najstarijeg zanata bila ukazana takva sansa, pored hiljada kvalifikovanijih, lepsih, boljih devojaka kojima sansa nikad nije data.
  A najgore od svega je deo da je emisija belezila jako visoku gledanost. Nisam moralista, ali jedno veliko fuj!!!

 2. Nina

  11. 04. 2017. at 16:56

  Ima Boga !

 3. s

  11. 04. 2017. at 16:57

  ne verujem da bi ukinuli da su imali dobar rejting ipak je to pink

 4. Bellagio

  11. 04. 2017. at 17:18

  Pretvaranje da ovo baš nije ispalo kako je trebalo od strane Mitrovića je čista laž. Nemam ništa protiv nikoga, ali ne možete staviti Macu kao voditeljicu, blago rečeno, a onda očekujete vrhunsku zabavu?! To vam je slika društva. Nisam ni ja bolji od onih koji ovo gledaju i ismijavaju goste, jer i ja pridodajem važnosti ove vijesti samim komentarom. Ogledalo društva. Nažalost.

 5. Toksi

  12. 04. 2017. at 18:40

  Veliki gubitak za Pink. Maca se potpuno uklapa u ono što već dugo Pink predstavlja. Sreća da niko to ne gleda ali svakako šteta za tv.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Reklama

HOT TOP 10

Reklama
To Top