Search
Close this search box.

Amidžić nakon dve godine ispunjava obećanje koje je dao Madžgalju

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Ognjen Amidžić priprema veliki koncert koji će biti održan u čast svog prijatelja i saradnika Marinka Madžgalja, koji je pre dve godine preminuo od teške bolesti. Sav prihod ovog koncerta će biti namenjen Madžgaljevoj ćerki Sari.

Naime, Ognjen je neposredno posle Marinkove smrti obećao da će se posvetiti ovom projketu, jer želi na sve načine da pomogne porodici pokojnog druga. Nakon dve godine, konačno je odlučio da ispuni svoje obećanje, jer smatra da je sada pravo vreme za to.

“U narednih nekoliko dana znaćemo tačan termin zato što on ne zavisi samo od mene nego od brojnih estradnih i glumačkih ličnosti koje treba da učestvuju. Problem je samo da nađemo termin koji svima odgovara kako bismo zakazali Sava Centar. Mislim da će biti pred leto’’, izjavio je Ognjen.

„Ceo scenario je napravljen. Flamingosi će ponovo pevati. Andrija Milošević će pevati Marinkove deonice, pridružiće nam se mnogo glumca i pevača koji su na bilo koji način bili deo Flamingosa. Zamislili smo da to bude jedno lepo veče tokom kojeg ćemo se kroz osmeh setiti našeg Makija. On je to zaslužio i daću sve od sebe da to ispadne baš kako bi on to voleo.’’, rekao je poznati voditelj.

On je potvrdio i da će sav prihod ići Marinkovoj ćerkici, dodajući da će i naredne godine organizovat neko druženje.

‘’To je logično i tako će i biti. Naravno, gledaćemo da svake godine organizujemo neko druženje. Uostalom, mi na Makija mislimo svakoga dana, ne samo na godišnjicu ‘’, rekao je Ognjen za kraj, prenosi Telegraf.

POSLEDNJE VESTI