Deluje kao da su i dalje zajedno: Komšije progovorile o Ognjenu Amidžiću i Danijeli Dimitrovskoj

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Voditelj Ognjen Amidžić i manekenka Danijela Dimitrovska razveli su se nakon deset godina braka.

Amidžić je nastavio dalje, te je nedavno potvrdio da je u vezi sa koleginicom Minom Naumović, dok je Danijela ostala da živi sa sinom u njihovom stanu na Dorćolu, što su i otkrile komšije bivšeg estradnog para.

„Ognjena viđam skoro svako jutro i to jako rano. Obično oko sedam-osam ujutru. Ponekad i vikendom preko dana navrati. Nisam znala da ima novu devojku, baš sam jutros to videla po portalima. To me je baš iznenadilo“, rekla je radnica kafića u blizini, a onda je drugi komšija potvrdio da je Danijela ostala da živi u tom stanu na Dorćolu.

„Ognjen ne živi ovde, nego njegova supruga Danijela sa detetom. Tačno je to što su rekle ostale komšije da ga stalno viđaju, jer stalno dolazi. On i Danijela su ostali u odličnim odnosima, pa nekad i deluju kao da su još zajedno. Sa novom devojkom ga nismo još videli, ali im želimo svu sreću“, otkrio je komšija za Kurir.

Podsetimo, Ognjen i Amina su navodno u vezi već dva meseca, a upoznali su se preko zajedničkih prijatleja.

Samo nekoliko nedelja od početka zabavljanja, Ognjen je svojoj devojci ponudio da mu se pridruži u emisiji i postane voditeljka, što je ona oduševljeno prihvatila, budući da je u tom trenutku bila bez posla, rekao je izvor Kurira.

Mina je, inače, iz Novog Sada, a priča se da se već uselila u Amidžićev stan te da je njihova veza veoma ozbiljna.

POSLEDNJE VESTI